Home Gaming Klassieke Western-actie op Switch met Call of Juarez: Gunslinger

Klassieke Western-actie op Switch met Call of Juarez: Gunslinger

by Jos Vis

De klassieke first person shooter met westers thema, Call of Juarez: Gunslinger, oorspronkelijk uitgebracht op PlayStation 3, Xbox 360 en pc, komt op 10 december naar de Nintendo Switch.

Call of Juarez: Gunslinger voor Nintendo Switch begon als een eigen fanproject, maar veranderde onverwacht in een nieuw platformrelease met aangepaste Nintendo Switch-upgrades zoals Motion Control en HD Rumble.

“Dit is ons eerbetoon aan verhalen uit het Wilde Westen, een epische en gewelddadige reis van een meedogenloze premiejager op het spoor van de beruchtste boeven van het Westen. Dit avontuur, gemaakt van gedenkwaardige ontmoetingen, vervaagt de lijnen tussen mens en mythe en onthult de onnoemelijke waarheid achter enkele van de grootste legendes van het Oude Westen. Onze Call of Juarez: Gunslinger reis bracht ons echt naar plaatsen, en we zijn het er allemaal over eens dat de game perfect is voor de Nintendo Switch. Het voelt eigenlijk alsof de schakelaar is gemaakt voor Call of Juarez: Gunslinger “- zei Wojciech Kuśnierz, producent bij Techland.

Call of Juarez: Gunslinger laat je de meest beruchte gunslingers van het Wilde Westen opsporen – Billy the Kid, Pat Garrett, Jesse James – terwijl je een pad baant door prachtige landschappen van het Oude Westen. Beleef een episch avontuur als een meedogenloze premiejager. Personaliseer je vaardigheden en beheers je favoriete wapen om dodelijke combo’s te ontketenen en de beste gunslinger te worden die het Wilde Westen ooit heeft gezien.

Call of Juarez: Gunslinger komt digitaal naar Nintendo Switch op 10 december 2019 en zal worden gepubliceerd door Techland. Het zal ook beschikbaar zijn bij deelnemende retailers in de VS en Canada, met dank aan Square Enix.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: