Home GamingAndroid KIXEYE kondigt de competitieve 1v1 BattlerSIEGE: Apocalypse aan

KIXEYE kondigt de competitieve 1v1 BattlerSIEGE: Apocalypse aan

by Jos Vis

KIXEYE is verheugd hun nieuwste game aan te kondigen, SIEGE: Apocalypse – een intense 1V1 PVP-ervaring waarin twee spelers het tegen elkaar opnemen in een strijd om te zien wie de beste strategie en de sterkste verzameling militaire eenheden heeft. SIEGE: Apocalypse is ontwikkeld met de ondersteuning van Simutronics en wordt begin 2022 gelanceerd op zowel Apple- als Android-apparaten. Spelers kunnen nu naar de SIEGE: Apocalypse Google Play-pagina gaan om zich te registreren voor beloningen en herinneringen voor de lanceringsdag. iOS-gebruikers kunnen naar de SIEGE: Apocalypse-website gaan voor meer informatie.

YouTube video


“We zijn verheugd om eindelijk te kunnen onthullen waar we de afgelopen maanden aan hebben gewerkt”, zegt Colin How, CEO van KIXEYE. “SIEGE: Bij Apocalypse draait alles om het bouwen van je beste verzameling krachtige militaire eenheden, en ze vervolgens en je strategieën op het slagveld testen in strak competitieve één-op-één-sessies. We weten dat onze fans dol zullen zijn op het spel en we kunnen niet wachten om de komende weken meer met onze spelers te delen.”

SIEGE: Apocalypse Belangrijkste kenmerken

  • Intense en snelle 1V1 PVP-gevechten
  • Tientallen realistische militaire eenheden om te verzamelen en te upgraden
  • Strategische wapens en speciale items om te gebruiken in de strijd
  • Een volledig gerealiseerd alliantiesysteem en klassementen
  • Enorme wereldwijde evenementen en toernooien
  • Eindeloze herspeelbaarheid met maandelijks nieuwe functies en content-upgrades

SIEGE: Apocalypse organiseert deze maand soft-launch in geselecteerde regio’s, terwijl andere regio’s in de komende weken worden geopend. De wereldwijde lancering wordt begin 2022 verwacht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: