Home Gaming KIT HARINGTON WORDT BAD GUY IN CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE

KIT HARINGTON WORDT BAD GUY IN CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE

by Mark van Truijen

Activision kondigde vandaag aan dat Kit Harington een rol heeft in de op 4 november verschijnende Call of Duty®: Infinite Warfare. Met deze rol laat de populaire acteur zich van een geheel andere kant zien, want hij is het gezicht van de vijand. De nieuwe Call of Duty game is op dit moment nog in ontwikkeling bij Infinity Ward.

“Kit is een enorm talent en een volleerde prof,” zegt Taylor Kurosaki, narrative director van Infinity Ward. “Ons verhaal gaat over een epische clash tussen tegengestelde krachten. Kit heeft zich helemaal in de rol gestort en werd zo voor de volle 100% de belichaming van de vijand, de Settlement Defense Front. We zien ernaar uit dat fans Kit straks leren kennen in een totaal andere rol dan dat ze van hem gewend zijn.”

Voor extra ondersteuning tijdens de productie kregen Activision en Infinity Ward hulp van Guy Ritchie. Hij is bekend met de Call of Duty® franchise, want hij regisseerde “Surprise”, de geprezen live-actie trailer bij Call of Duty®: Black Ops II.

“Guy Ritchie is een vriend van de franchise, het was fantastisch om weer met hem samen te werken,” voegt Dave Stohl toe, studio head bij Infinity Ward. “Het was belangrijk voor ons om alles uit de rol van Kit Harrington in Infinite Warfare te halen. We zijn enthousiast over het werk dat Kit heeft geleverd en kunnen niet wachten tot het grote publiek ermee kan kennismaken. We doen er altijd alles aan om rijke verhalen te vertellen met levensechte karakters. Dit was een geweldige kans om uit te pakken met deze fantastische cast.”

“Dat we zoveel talenten hebben weten te bundelen in de nieuwe Call of Duty laat wel zien hoezeer onze studio er alles aan doet om een sterk verhaal te vertellen,” zegt Tim Ellis, chief marketing office bij Activision. “We dagen onszelf uit om altijd on top of our game te zijn zodat we elk jaar weer pakkende en meeslepende ervaringen kunnen creëren.”

Vorig jaar noteerde Call of Duty®: Black Ops III het beste openingsweekend van 2015 in de hele entertainmentindustrie. Wereldwijd was het de bestsellende console game van dat kalenderjaar. Voor het zevende opeenvolgende jaar was Call of Duty bovendien de best verkopende game franchise van Noord-Amerika.

Over Call of Duty: Infinite Warfare
Met Call of Duty®: Infinite Warfare verkent Infinity Ward nieuwe werelden wat betreft storytelling, in een vanuit de personages vertelt verhaal. Ook worden de grenzen van leiderschap afgetast en de verantwoordelijkheden die dat met zich meebrengt. Als speler ben je bevelhebber in oorlogstijd. Je bent Captain Reyes, een zogenaamde Tier 1 Special Operations soldier en je neemt de leiding op de Retribution op je, één van de laatste overgebleven oorlogsschepen op aarde. Het zijn zware tijden als jij als Reyes de troepen van de coalitiemacht moet zien te mobiliseren om zo een oorlog, die zich uitstrekt over ons hele zonnestelsel, te kunnen winnen. De strijd voert je tot ver buiten de grenzen van onze aarde.

Infinite Warfare introduceert nieuwe wapens, player abilities en waanzinnige settings. De game heeft een single player en een multiplayer mode, plus een unieke cooperative zombies experience. Nadere details worden in september vrijgegeven op de Call of Duty fanbijeenkomst Call of Duty® XP.

Bezoek voor het laatste nieuws over de game www.callofduty.com, www.youtube.com/callofduty of volg de ontwikkelingen via @CallofDuty en  @InfinityWard op Twitter, Instagram en Facebook.

De release voor PlayStation 4, Xbox One en PC staat op 4 november gepland. De game heeft nog geen rating gekregen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
JJ
8 jaren geleden

Hiermee ga je t nog niet redden…

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x