Home GadgetsConnectiviteit Kingston Digital kondigt XTS-AES versleutelde USB-drive met automatische USBtoCloud-back-up aan

Kingston Digital kondigt XTS-AES versleutelde USB-drive met automatische USBtoCloud-back-up aan

by Mark van Truijen

Kingston Digital Europe Co LLP, een dochteronderneming van Kingston Technology Company, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van geheugenproducten en technologische oplossingen, kondigt vandaag de release aan van IronKey™ Locker+ 50 (LP50) USB Flash drive die consumentenbeveiliging biedt met AES hardware-encryptie in XTS-modus om bescherming te bieden tegen BadUSB met digitaal gesigneerde firmware en brute force wachtwoordaanvallen.         
Kingston IronKey Locker+ 50 biedt zowel beheerders als gebruikers de mogelijkheid voor meerdere wachtwoorden met de opties Complex of Passphrase. De complex modus maakt wachtwoorden van 6-16 tekens mogelijk, waarbij 3 van de 4 tekensets worden gebruikt, terwijl de nieuwe passphrase-modus een numerieke PIN, zin of zelfs een lijst van woorden van 10 tot 64 tekens lang mogelijk maakt; samen met ondersteuning voor internationale tekens. Om het aantal mislukte inlogpogingen bij wachtwoordinvoer te verminderen, kan het “oog”-symbool worden ingeschakeld om te onthullen wat er is getypt. Maar mocht een gebruikerswachtwoord worden vergeten, dan kan het beheerderswachtwoord worden gebruikt om toegang te krijgen tot de gegevens op de schijf of om het gebruikerswachtwoord te resetten.         

De LP50 is ontworpen voor gebruiksgemak met zijn kleine metalen behuizing en ingebouwde sleutelhanger, samen met de optionele functie van USBtoCloud (door ClevX®), kunnen gebruikers hun gegevens overal mee naartoe nemen en openen. De LP50 is voor iedereen eenvoudig te installeren, of je nu Google Drive™, OneDrive (Microsoft®), Amazon Cloud Drive, Dropbox™ of Box gebruikt voor jouw persoonlijke cloud-opslag. Daarnaast staat alle benodigde software en beveiliging al op de schijf, dus je hoeft geen applicaties te installeren. Verder werkt de LP50 op zowel Windows® als macOS®, zodat gebruikers vanaf meerdere systemen kunnen werken.       

 “We zijn verheugd om met onze IronKey Locker+ 50 nog een geweldige optie te bieden voor ieder die zijn gevoelige, persoonlijke of zakelijke gegevens willen opslaan,” zegt Oscar Escayola Kaloudis, EMEA Flash Business Manager, Kingston. “De LP50 heeft onze meest gevraagde functie, dubbele wachtwoorden, samen met een nieuwe passphrase-modus waarmee gebruikers een wachtwoord kunnen kiezen dat gemakkelijker te onthouden is.”         

De Kingston IronKey Locker+ 50 is verkrijgbaar in capaciteiten van 16 GB – 128 GB en wordt ondersteund door een gelimiteerde garantie van vijf jaar, gratis technische ondersteuning en de legendarische betrouwbaarheid van Kingston.Ga voor meer informatie naar kingston.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: