Home Gaming KingsIsle en gamigo spreken een Welcome Home-spreuk uit op Wizard101 EU-spelers

KingsIsle en gamigo spreken een Welcome Home-spreuk uit op Wizard101 EU-spelers

by Jos Vis

KingsIsle Entertainment en gamigo zijn verheugd de start aan te kondigen van Wizard101’s Europese dienstenoverdracht van Gameforge. Vanaf vandaag kunnen tovenaars aan de overkant van de vijver nieuwe magische updates in een veel sneller tempo ervaren om uiteindelijk dichter bij hun Noord-Amerikaanse tegenhangers te synchroniseren.

“Vandaag markeert een belangrijke datum in de geschiedenis van Wizard101, aangezien we European Wizards thuis beginnen te verwelkomen”, zegt KingsIsle Entertainment Game Director Leah Ruben. “Hoewel dit slechts het begin is van een langere weg naar het internationaal synchroniseren van inhoud, is het zeker een stap in de goede richting omdat we er hard aan werken om in de toekomst betere ondersteuning te bieden aan Europese spelers.”

Europese Wizard101-spelers worden aangemoedigd om de Wizard101 Europe Transition Details-webpagina te bezoeken, waar ze meer te weten kunnen komen over het overzetten van hun accounts van Gameforge naar KingsIsle en de speciale beloningen die ze hiervoor zullen ontvangen. Beloningen omvatten lidmaatschappen voor iedereen voor een beperkte tijd, een nieuw uniek huisdier en een rijdier.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: