Home Gaming Kingdom Hearts III viert wereldwijde release met de magie van emoji s

Kingdom Hearts III viert wereldwijde release met de magie van emoji s

by Pim, Sel

 Square Enix Ltd., en Disney hebben “A Look At KINGDOM HEARTS III | As Told By Emoji by Disney” uitgebracht, een gloednieuwe As Told By Emoji-episode die de wereldwijde release viert van KINGDOM HEARTS III, het nieuwste deel in de geliefde role-playing games serie, en op een grappige, beknopte manier laat zien hoe het allemaal begon.

KINGDOM HEARTS III laat spelers het avontuur van hun leven beleven in uiteenlopende werelden, die bijvoorbeeld zijn gebaseerd opBig Hero 6 en Frozen van Walt Disney Animation Studios en Toy Story en Monsters, Inc. van Pixar Animation Studios. Elke wereld is goed voor zijn eigen magische momenten, unieke gameplay-ervaringen en zowel oude als nieuwe, wereldberoemde personages.

Zowel fans als nieuwkomers kunnen genieten van de spannende nieuwe avonturen van Sora, een jonge Keyblade-drager die het universum moet beschermen tegen een kwaadaardige kracht die de Heartless wordt genoemd. Samen met zijn trouwe metgezellen Donald en Goofy bundelt Sora zijn krachten met beroemde Disney- en Pixar-personages om de duisternis te verslaan en het universum te redden.

 “A Look At KINGDOM HEARTS III | As Told By Emoji by Disney” toont kijkers in vier minuten de gebeurtenissen in KINGDOM HEARTSen KINGDOM HEARTS III, allemaal verteld door de magie van emoji. De video toont hoe de reis van Sora, Donald en Goofy is begonnen en hoe deze wordt vervolgd in het nieuwste deel van de serie, waarin ze nieuwe werelden bezoeken en nieuwe vrienden ontmoeten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: