Home Gaming Killing Floor: Double Feature komt 21 mei 2019 naar PlayStation Store en retailers

Killing Floor: Double Feature komt 21 mei 2019 naar PlayStation Store en retailers

by Pim, Sel

Tripwire Interactive, de makers van de veelgeprezen Killing Floor en Rising Storm-franchises, heeft vandaag aangekondigd om samen met Deep Silver de ultieme Killing Floor-ervaring exclusief naar PlayStation®4 en PlayStation®VR te brengen metKilling Floor: Double Feature op 21 mei 2019 voor €39,99. 

Killing Floor: Double Feature bundelt de bloederigste en beste hoofdstukken uit het Killing Floor-universum voor een geweldige prijs en bevat meer bloederige inhoud dan je uit een losgetrokken ledemaat kunt schudden, met de best verkopende, coöperative survival horror shooter Killing Floor 2 voor PlayStation®4 en de angstaanjagende VR survival horror shooter Killing Floor: Incursion voor PlayStation®VR. De retail versie van Killing Floor: Double Feature komt ook met de fan-favoriete Mrs. Foster als speelbaar karakter uit de DLC van Killing Floor 2, samen met alle Seasonal Content die is uitgebracht sinds het spel werd gelanceerd, waarmee Killing Floor: Double Feature een perfect startpunt is voor nieuwkomers in de serie. 

Sluit je in Killing Floor 2 aan bij een bont gezelschap van burgers, soldaten en huurlingen terwijl ze zich verenigen om de moordzuchtige Zeds af te weren, gruwelijke en monsterlijke klonen die zijn neergedaald op het vasteland van Europa na een uitbraak veroorzaakt door de Horzine Corporation. Kies uit meerdere klassen, tonnen wapens, variërend van traditionele aanvalsgeweren tot off-the-wall  “Mad Scientists” slachtgereedschap, en creëer de perfecte Zed-slaying warrior met een groot aantal extra’s gericht op verschillende speelstijlen en rollen. Speel met maximaal 6 spelers in de Survival modus, 12 spelers voor Versus Survival en ervaar regelmatige gratis content updates bestaande uit nieuwe kaarten, wapens en gameplay-verbeteringen. Killing Floor 2 is het perfecte startpunt voor spelers die op zoek zijn naar FPS multiplayer chaos op PlayStation®4. 

In Killing Floor: Incursion nemen spelers de rol aan van trainee bij Horzine Security Forces die in een neuro-actieve simulatie is geplaatst. Verken de donkere en verwrongen nasleep van de eerste Horzine Corporation-uitbraak en gebruik wapens, messen en zelfs de losgemaakte ledematen van gevallen vijanden om hordes gruwelijke Zeds te overleven terwijl je het ware doel van je mysterieuze missie onthult. Met een minutieus moorddadige aandacht voor viscerale, bloederige details waar de Killing Floor-franchise bekend om staat, co-op multiplayer en de survival Holdout-modus staat Killing Floor: Incursion sterk als een gewelddadige en meeslepende metgezel voor PlayStation®VR. 

Killing Floor 2 en Killing Floor: Incursion bundelen hun kracht om voor de allereerste keer spelers de meest complete en meeslepende Killing Floor-ervaring exclusief aan te bieden op PlayStation®4 met Killing Floor: Double Feature

Killing Floor: Double Feature is ontwikkeld en digitaal gepubliceerd door Tripwire Interactive en wordt door Deep Silver voor PlayStation®4 Pro, PlayStation®4 en PlayStation®VR fysiek uitgebracht. 

De release van Killing Floor: Double Feature op 21 mei 2019 sluit nauw aan bij het tienjarig jubileum van Killing Floor (2009), waar alles mee begon! Om 10 jaar van de Killing Floor-franchise en meer dan een miljoen verkochte exemplaren van de originele Killing Floor op pc te vieren brengt Tripwire Interactive enthousiast de best-of-the-best uit de bekroonde serie aan nieuwe spelers met Killing Floor: Double Feature.

Check hieronder de trailer:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: