Home Gaming Killing Floor 2 Deep Blue Z Update ontvangt details

Killing Floor 2 Deep Blue Z Update ontvangt details

by Pim, Sel

Duik in de wateren die zijn overspoeld door Zeds, want ontwikkelaar en uitgever Tripwire Interactive kondigt de lancering aan van de Killing Floor 2 Deep Blue Z-update, nu beschikbaar voor pc (via Steam en Epic Games Store), de PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro-computersystemen, en Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X. De update van Killing Floor 2 van vandaag brengt een golf van nieuwe content met zich mee, waaronder een nieuwe map, wekelijkse spelmodus, wapens en meer.

Belangrijke hoogtepunten van de Killing Floor 2 Deep Blue Z Update zijn onder andere:

Nieuwe communitymap, Subduction:
Diep in de Mariana Trench ligt een Horzine-ocean lab dat dacht afgesloten te zijn van de grotere Zed-uitbraak. Na het verlies van communicatie is het aan de spelers om de faciliteit binnen te gaan en te redden wat mogelijk is door Horzine’s opgravingen.

Nieuwe wekelijkse spelmodus, Contamination Zone:
Voor elke nieuwe golf Zeds wordt er een veilige zone op de kaart gemarkeerd. Vecht tegen de hordes Zeds zonder de veilige zone te verlaten om te overleven, anders eindig je slapend bij de vissen. Spelers kunnen uitkijken naar Contamination Zone-thema skins voor de lasser en injectiespuit.

Nieuw wapen, S12 Shockgun:
Deze semi-automatische shotgun is ideaal voor gevechten op korte afstand en wordt geleverd met een onderloop EMP-blastlanceerder, perfect om grote groepen Zeds te verlammen. De S12 Shockgun kan individueel worden gekocht of worden verkregen met de Armory Season Pass 2 of de Ultimate Edition Bundle en Upgrade.

Nieuw wapen, HRG Bombardier:
Ontworpen om ondersteuning van bovenaf te bieden, is deze inzetbare geschuttoren-drone bewapend met een granaatwerper en kan worden gedetoneerd met een explosieve clusterbom.

Nieuwe Cosmetische Season Pass:
Krijg toegang tot honderden skins, accessoires en outfits met de nieuwe Cosmetische Season Pass. Bovendien kunnen spelers uitkijken naar het upgraden van hun Killing Floor 2-garderobe met de nieuwste zomerse cosmetica, waaronder het Stingray Weapon Skin Bundle Pack, Jaeger MKIV Weapon Skin Bundle Pack, Junkyard MKII Weapon Skin Bundle Pack, Predator Weapon Skin Bundle Pack en Horzine Diver Outfit Bundle.

Om de release van de Killing Floor 2 Deep Blue Z-update te vieren, neemt Tripwire Interactive deel aan verschillende sales en promoties. Volg zeker de sociale kanalen van Tripwire Interactive voor informatie over speciale kortingen die binnenkort beschikbaar zijn!

In Killing Floor 2 dalen spelers af naar continentaal Europa, waar de uitbraak veroorzaakt door het mislukte experiment van Horzine Biotech zich snel heeft verspreid en onstuitbare momentum heeft gekregen, waardoor de Europese Unie grotendeels verlamd is. Slechts één maand na de gebeurtenissen in de originele KILLING FLOOR zijn de specimenklonen overal en is de beschaving in chaos; communicatie is uitgevallen, regeringen zijn ingestort en militaire troepen zijn systematisch uitgeroeid. De mensen in Europa weten maar al te goed wat overleven en zelfbehoud betekent, en gelukkige overlevenden hebben zich verborgen gehouden.

Maar niet iedereen heeft de hoop opgegeven… Een groep burgers en huurlingen heeft zich verenigd om de uitbraak te bestrijden en privé gefinancierde operationele bases in heel Europa opgericht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: