Home Featured Kijk naar het Mythic Championship IV-toernooi van Magic: The Gathering

Kijk naar het Mythic Championship IV-toernooi van Magic: The Gathering

by Jos Vis

Wizards of the Coast kondigt met trots het Mythic Championship IV-toernooi aan dat dit weekend zal plaatsvinden in het prachtige Barcelona tijdens MagicFest. Je kunt live meekijken met de beste Magic-spelers in de wereld die tegen elkaar strijden om een flinke prijs van 50000 dollar.

Modern is een speelvariant dat alle kaarten bevat die teruggaan naar de Eight Edition van Magic: The Gathering, behalve enkele kaarten die voor de balans zijn verbannen. In deze variant kunnen spelers uit een reeks kaarten trekken om een ​​grote verscheidenheid aan verschillende stapels te bouwen, elk met hun eigen specifieke niches.

Meer informatie over de indeling van Magic: The Gathering vind je hier.

Dit toernooi vindt plaats tijdens MagicFest Barcelona, ​​een evenement dat het hele weekend plaatsvindt waarbij spelers Magic: The Gathering in veel verschillende varianten kunnen spelen, Magic: The Gathering-artiesten, cosplayers en professionele spelers kunnen ontmoeten, en kunnen deelnemen aan MagicFest Barcelona’s Grand Prix-evenement .

Je kunt hier meer lezen over MagicFest Barcelona en andere aankomende evenementen, terwijl je hier meer over Mythic Championship IV te weten kan komen.

Dit evenement zal ook in verschillende talen worden uitgezonden vanwege het co-streaming initiatief van Wizard of the Coasts waarmee Magic-experts van over de hele wereld kunnen reageren op de wedstrijden die worden gespeeld.

Kijk hier live naar het Mythic Championship-toernooi en als je graag zelf wilt spelen kun je hier een gratis versie downloaden van Magic: The Gathering Arena.

Ga voor meer informatie over Magic: The Gathering naar de officiële website of volg ze op Twitter.

Als u geïnteresseerd bent in Magic: The Gathering Arena, of een inleiding wilt op tafelblad Magic: The Gathering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: