Home Gaming Kapiteins gezocht! Consoleplatforms bevestigd voor The Galactic Junkers, de aankomende komische ruimtegevechtsgame

Kapiteins gezocht! Consoleplatforms bevestigd voor The Galactic Junkers, de aankomende komische ruimtegevechtsgame

by Jos Vis

Wereldwijde uitgever Green Man Gaming Publishing en indie-ontwikkelaar Evil Twin Artworks zijn verheugd om de gamingplatforms aan te kondigen voor hun opwindende nieuwe komische ruimtegevecht-avonturenspel The Galactic Junkers. Wannabe-kapiteins zullen in staat zijn om het roer van hun eigen ruimteschepen over te nemen en gekke avonturen door de melkweg te beleven wanneer het eind 2022 wordt gelanceerd voor Nintendo Switch, PlayStation 4, XBOX One en pc.

Evil Twin Artworks had oorspronkelijk een Kickstarter-campagne gepland om de pc-ontwikkeling te ondersteunen en hopelijk financiering voor een console-release veilig te stellen, maar Green Man Gaming Publishing kwam tussenbeide met een deal om het team te ondersteunen met publicatie, PR en marketingondersteuning voor de lancering van de pc en console versies.

Kapitein van een ruimteschip zijn kan moeilijk zijn, vooral als er een prijs op je hoofd staat. Premiejagers, ruimtepiraten en zelfs de Galactische Unie proberen je op te sporen. Het enige dat tussen jou en de vergetelheid staat, is je verstand, je bemanning en je vertrouwde schip.

The Galactic Junkers is een komisch actie-avontuurlijk ruimtegevechtspel waarin je de rol van een ruimtekapitein op de vlucht neemt. Je schip valt misschien uit elkaar en je bemanning is niet de beste, maar met een beetje geluk kun je alles in vorm houden. Upgrade je schip, huur nieuwe bemanningsleden in, steel voorraden en uitrusting en blijf zoeken naar de waarheid over waarom iedereen je dood wil.

In de verre toekomst zag de Grote Cataclysma de aarde vernietigd worden, waarbij de mensheid zich door het zonnestelsel verspreidde. Om te overleven zijn we nomaden geworden, die de kost verdienen op uit elkaar vallende ruimtestations en nauwelijks bewoonbare asteroïden. De mensheid heeft de hoop verloren, maar er zijn een paar dappere ruimtekapiteins die een nieuwe toekomst voor ons proberen te vinden. Jij bent een van hen, die een leven vol avontuur opbouwt voor jou en je bemanning, met een volle lading Space Munch, een humeurige computer en een nauwelijks functionerend schip, wat zou er mis kunnen gaan?

The Galactic Junkers zal eind 2022 beschikbaar zijn voor pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en XBOX One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: