Home Gaming ‘Kao the Kangaroo’ Launches Today on PlayStation, Xbox, Switch, Steam, & Epic Games Store

‘Kao the Kangaroo’ Launches Today on PlayStation, Xbox, Switch, Steam, & Epic Games Store

by Jos Vis

Tate Multimedia is ongelooflijk verheugd om aan te kondigen dat, meer dan 20 jaar na zijn debuut, Kao the Kangaroo vandaag wordt gelanceerd op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam en Epic Games Store.

Gamers die Kao oppakken – uitgesproken als K-O – gaan zijn grootste avontuur tot nu toe aan, waarbij onze favoriete kangoeroe op reis gaat om zijn vermiste zus te vinden en het mysterie op te lossen van wat er precies is gebeurd met zijn lang verloren gewaande vader.

Kao de Kangoeroe ziet hoe het prachtige buideldier zijn beroemde magische bokshandschoenen oppakt en de wereld rondreist om de confrontatie aan te gaan met beroemde vechtmeesters die onder invloed zijn van verontrustende, duistere macht.

Kao baant zich een weg door zijn tegenstanders en baant zich een weg naar glorie in een kleurrijke en levendige wereld, levendig met activiteit en visuele flair. Achter de gedurfde en prachtige omgeving schuilt echter een hele andere wereld vol mysterie, oncontroleerbare kracht en chaos, beter bekend als de Eeuwige Wereld. De geheimen zijn nu in Kao’s handen, waardoor hij gloednieuwe krachten krijgt… maar tegen welke prijs?

“Vandaag is de dag dat mensen eindelijk Kao the Kangaroo in handen kunnen krijgen – ervan uitgaande dat ze eerst hun bokshandschoenen uittrekken”, zegt Kaja Borowko, hoofd van de studio. “Dit is een geheel nieuw avontuur dat zowel Kao’s eerdere uitstapjes eert als een frisse kijk op de 3D-platformgame die nieuwkomers ook kunnen waarderen. Het is een complete reboot voor Kao, en het is geweldig om de game eindelijk uit te brengen!”

De originele Kao the Kangaroo-serie heeft wereldwijd meer dan 700.000 exemplaren verkocht, met vier games die zijn gelanceerd op pc, PlayStation 2, PSP, Nintendo GameCube, Xbox, Game Boy Advance en de SEGA Dreamcast.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: