Home Gaming ‘Kao the Kangaroo’ keert terug in een opgefokte platformgame op consoles en pc in de zomer van 202

‘Kao the Kangaroo’ keert terug in een opgefokte platformgame op consoles en pc in de zomer van 202

by Jos Vis

Tate Multimedia is een beetje duizelig om aan te kondigen dat Kao the Kangaroo meer dan 20 jaar na zijn debuut een triomfantelijke terugkeer zal maken naar platformactie op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en Stoom deze zomer.

Kao – uitgesproken als KO – zal bekend zijn bij fans van 3D-platformgames in het begin van de jaren negentig, nadat hij zijn debuut maakte op SEGA’s legendarische Dreamcast in het jaar 2000. Nu, twee decennia later, is Kao terug in het bedrijfsleven en staat hij op het punt te beginnen aan zijn grootste avontuur ooit, op zoek naar zijn vermiste zus en het mysterie oplossen van wat er met zijn lang verloren gewaande vader is gebeurd.

Spelers zullen Kao vergezellen terwijl hij zijn magische bokshandschoenen pakt en de wereld rondreist om beroemde vechtmeesters te confronteren die onder de invloed zijn van verontrustende, duistere kracht, terwijl hij een kleurrijke en levendige wereld verkent met activiteit en visuele flair.

“Het is heel opwindend om eindelijk tegen mensen te kunnen zeggen dat we deze zomer Kao the Kangaroo zullen lanceren”, zegt Kaja Borowko, hoofd van Studio. “Tijdens de ontwikkeling is het voor ons belangrijk geweest om ervoor te zorgen dat Kao’s nieuwe avontuur zowel aanvoelt als een eerbetoon aan zijn eerdere uitstapjes voor bestaande fans, als een frisse, eigentijdse platformgame voor nieuwkomers. Dit is geen vervolg, dit is een complete reboot, en we kunnen niet wachten om spelers van jong en oud samen te zien komen om deze zomer opnieuw de rol van Kao op zich te nemen.”

De originele Kao the Kangaroo-serie heeft wereldwijd meer dan 700.000 exemplaren verkocht, met in totaal vier games die zijn gelanceerd op pc, PlayStation 2, PSP, Nintendo GameCube, Xbox, Game Boy Advance en de eerder genoemde SEGA Dreamcast.

In zijn laatste avontuur zal Kao zijn bokshandschoenen gebruiken om zich een weg te banen door zijn tegenstanders, zich een weg banend door de obstakels die voor hem liggen terwijl hij zich een weg baant naar glorie.

Kao de Kangoeroe zal beschikken over:

  • Mooie, diverse werelden, boordevol geheimen
  • Boeiende en leuke gameplay voor alle leeftijden – gezinsvriendelijk, maar ook voor kerngamers
  • Magische handschoenen vol met krachten
  • Kao – een brutale, dappere en pittige kangoeroe die aan een levensveranderende reis begint
  • Een boeiend verhaal vol boeiende personages
  • Uitdagende gevechten inclusief unieke eindbaasgevechten
  • Een hele reeks items om te verzamelen
  • Kao the Kangaroo wordt deze zomer digitaal en fysiek gelanceerd op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: