That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PS4

KAM’LANAUT uit Final Fantasy XI nu speelbaar in Dissidia Final Fantasy NT Season Pass

 Square Enix Ltd., maakt bekend dat Kam’lanaut, het vierde downloadbare personage van de Season Pass voor DISSIDIA® FINAL FANTASY® NT, nu wereldwijd beschikbaar is.

Kam’lanaut verscheen oorspronkelijk in FINAL FANTASY XI, waarin hij als een held werd verwelkomd door de mensen van Jeuno, terwijl hij in het geheim een veel grotere en donkerdere ambitie koesterde. In DISSIDIA FINAL FANTASY NT hanteert Kam’anaa een zwaard dat elementaire schade aanricht en sterker wordt bij elke succesvolle slag. Hij kan ook zijn unieke EX Skill ‘Esoteric Region’ gebruiken om een magisch gebied rondom hem te creëren dat iedereen verzwakt die het waagt erin te stappen.

Kam’lanaut is nu beschikbaar als aparte aanschaf, of als onderdeel van de Season Pass, die ook toegang geeft tot Vayne (FINAL FANTASY XII), Locke (FINAL FANTASY VI) en Riona (FINAL FANTASY VIII) en waar nog twee andere personages voor beschikbaar komen. Elk personage brengt twee extra kostuums en wapens met zich mee. De Season Pass omvat ook een digitale mini-soundtrack met vijf muziekstukken uit DISSIDIA FINAL FANTASY NT en de arcadeversie van DISSIDIA FINAL FANTASY.

Er is nu ook een nieuwe stage beschikbaar voor alle spelers. De iconische gevechtsarena van Insomnia uit FINAL FANTASY XV is vanaf vandaag beschikbaar in zowel de offline- als online-standen.

DISSIDIA FINAL FANTASY NT en de DISSIDIA FINAL FANTASY NT Season Pass zijn nu verkrijgbaar voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE