Home Gaming Kaartverkoop jubileumeditie CampZone gestart

Kaartverkoop jubileumeditie CampZone gestart

by Pim, Sel
CampZone viert in de zomer van 2020 haar 20ste editie. Vanaf 24 juli tot en met 3 augustus vindt dé vakantiebestemming voor gameliefhebbers van alle leeftijden plaats en biedt dit jaar de echte CampZone klassiekers vol bekende activiteiten zoals zeepvoetbal, Pokémon GO, de Ultimate Allround Gamer competitie en natuurlijk de CampZone Kermis. Kom in 2020 naar CampZone met je tent en PC of gameconsole en vier het feest mee.
Jong en oud komt elk jaar naar CampZone om hun favoriete games te spelen en genieten van hun ultieme zomervakantie. De LAN-activiteiten staan centraal tijdens CampZone, maar naast de echte klassiekers staat ook veel nieuws op het programma. Er zijn Tetris- en Teamfight Tactics-competities, een Speedrunner gathering en cosplayers kunnen deelnemen aan de verschillende competities, waaronder de Cosplay World Masters voorronde. Twitch streamers en andere content creators zijn het gehele evenement aanwezig en streamen vanaf de camping en techneuten kunnen aan de slag bij HackZone, de hackerspace van het evenement. Tenslotte verzorgt Rabobank verschillende activiteiten en kan er dankzij SNLR en Juniper Networks op een ongelofelijk snel netwerk zowel online als offline gegamed worden.             

CampZone is een unieke zomervakantie die gameliefhebbers niet mogen missen. De kaartverkoop van CampZone 2020 is vandaag gestart.

CampZone 2020Datum:24 juli tot en met 3 augustus 2020Voorverkoopprijs:Variërend van € 39 tot € 249. Meerdere tickettypes beschikbaar. Als bezoeker een dag langskomen is ook mogelijk voor € 10. Kijk voor de actuele ticketprijs op www.campzone.nl/tickets

CampZone wordt georganiseerd door Duh-Events en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Meierijstad en Rabobank.

 Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op www.campzone.nl

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: