Home Gaming Just Dance meets Sophie Milzink

Just Dance meets Sophie Milzink

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is de VIPMADE video van Sophie Milzink op “Hips don’t Lie” van Shakira ft. Wycleaf Jean gratis beschikbaar via Just Dance® Unlimited op PlayStation 4, Xbox One & PC digitaal in Just Dance 2017.

Sophie Milzink heeft een dansvideo gemaakt op de bestaande choreo op Shakira’s hit “Hip’s don’t Lie”. Deze video is in de Just Dance-studio verwerkt als Dance VIPMADE video en gratis beschikbaar via Just Dance Unlimited. Vanaf vandaag danst iedereen met Sophie!

Just Dance Unlimited is de dance-on-demand streaming service van Just Dance. Bij aankoop van Just Dance 2017 op PlayStation 4, Wii U, Xbox One & PC digitaal krijg je een proefabonnement van drie maanden op Just Dance Unlimited. Zo dans je op meer dan 200 extra nummers, van tijdloze klassiekers tot de nieuwste hits! Deze catalogus aan content wordt elke maand aangevuld met nieuwe tracks, choreo’s en exclusieve content. Vanaf vandaag is ook Sophie Milzink te vinden in deze catalogus met haar VIPMADE video.

“Het is voor het eerst dat een dansvideo van een bekende Nederlandse influencer gedigitaliseerd wordt en als exclusieve content te downloaden is in Just Dance. Nu kan iedereen met Sophie mee dansen”, aldus drs. Marcel Keij, marketing directeur bij Ubisoft Benelux.

“De samenwerking met Sophie Milzink en Just Dance is een voorbeeld van de perfecte match tussen een influencer en een merk”, aldus Social1nfluencers.

Sophie Milzink maakt sinds 4 jaar video’s op haar YouTube kanaal en houdt zich daarnaast veel bezig met dansen en haar studie Psychologie. Ze zegt over deze samenwerking: “Echt enorm gaaf om nu onderdeel te zijn van het spel dat ik zelf altijd met heel veel plezier speel.”

Just Dance 2017 is het nieuwste deel in de bestverkopende dansgame-serie aller tijden. Met meer dan 60 miljoen verkochte games sinds 2009 en 80 miljoen spelers, is Just Dance terug met de meest gevarieerde tracklist ooit! Dans op meer dan 40 nieuwe nummers en krijg toegang tot nog eens 200 extra nummers met Just Dance Unlimited. De liedjes variëren van de grootste hits zoals ‘Sorry’ van Justin Bieber en ‘Worth it’ van Fifth Harmony Ft. Kid Ink, tot eeuwige klassiekers zoals ‘Don’t Stop me Now’ van Queen. In Just Dance 2017 zit voor iedereen wel een nummer waarbij hij of zij onmogelijk kan stilzitten. Vanaf vandaag dus ook de VIPMADE video van Sophie.

Voor meer informatie over Just Dance 2017, bezoek je www.justdancegame.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: