Home Gaming Jurassic World Evolution 2: Dominion Malta-uitbreiding aangekondigd

Jurassic World Evolution 2: Dominion Malta-uitbreiding aangekondigd

by Jos Vis

Frontier Developments, in samenwerking met Universal Games en Digital Platforms, heeft vandaag Jurassic World Evolution 2: Dominion Malta Expansion aangekondigd, een nieuw DLC-pakket dat op 8 december wordt gelanceerd op pc via Steam, Epic Games Store en Windows Store, PlayStation 5, Xbox Series X| S, PlayStation 4 en Xbox One.

De Jurassic World Evolution 2: Dominion Malta Expansion speelt zich af vóór de epische gebeurtenissen van Universal Pictures en Amblin Entertainment’s blockbuster-film – Jurassic World Dominion – en geeft spelers de opdracht om een ​​gloednieuwe onderneming in Malta te helpen leiden. Samen met Cabot Finch en een sterrencast van personages, waaronder Kayla Watts (ingesproken door DeWanda Wise), Soyona Santos (ingesproken door Dichen Lachman), Barry Sembène (ingesproken door Omar Sy) en Lewis Dodgson (ingesproken door Campbell Scott) , zullen spelers parken opzetten op drie prachtige mediterrane locaties.

Met de autoriteiten en de ondergrondse die beide een grote interesse hebben in de operatie, zal de organisatie die spelers kiezen om zich aan te sluiten, verder onderzoek en kansen ontsluiten, zoals broederij-upgrades, extra locaties en meer. Spelers kunnen tussen elk eiland wisselen om hun dinosaurusfaciliteiten te beheren en nieuwe functies te gebruiken, zoals het vrachtschip om soorten tussen hen te vervoeren. De geheel nieuwe Dinosaur Exchange stelt spelers ook in staat om meer soorten, eieren en zelfs genomen te verwerven om een ​​winstgevend netwerk van parken te creëren en te laten groeien.

Spelers kunnen ervoor zorgen dat hun faciliteiten opvallen dankzij een reeks op films geïnspireerde gebouwen, waaronder het nieuwe acquisitiecentrum, terwijl nieuwe voertuigskins en decoraties een frisse mediterrane uitstraling aan de parken van spelers zullen geven. Op drie nieuwe eilanden, waarvan er één een natuurlijke lagune heeft, kunnen parkbeheerders spectaculaire omheiningen maken voor hun prehistorische bewoners.

Naast een spannend campagneverhaal en een geheel nieuwe bouwset, zal er voor het eerst een reeks fascinerende prehistorische diersoorten in de game verschijnen. De woeste Atrociraptor doet zijn naamgenoot eer aan met zijn deskundige jachtvaardigheden, terwijl de allesetende Oviraptor pronkt met een krachtige kaak en kenmerkende hoofdkuif.

Deze betoverende nieuwe soort arriveert naast de kleine Moros Intrepidus, een van de kleinste Tyrannosauroïden die ooit hebben bestaan, en de gedrongen Lystrosaurus, wiens korte slagtanden hem helpen zich te voeden met de omringende flora.

Jurassic World Evolution 2: Dominion Malta Expansion beschikt ook over een reeks dinosaurusvarianten en skins die authentiek zijn voor Jurassic World Dominion, waaronder de formidabele Allosaurus en de zwevende Dimorphodon, evenals een op de film geïnspireerde huid met littekens voor de opvallende Carnotaurus.

De DLC wordt gelanceerd samen met een gratis update die bestaande spelers een reeks nieuwe functies biedt, waaronder aanvals- en eetgedrag voor kleinere soorten, een selectie van nieuwe huid- en patroonkleuren voor geselecteerde dinosaurusvarianten en een reeks verbeteringen van de kwaliteit van leven. Er zijn nu vijf DFW-campagneniveaus beschikbaar om als uitdagingsmoduskaarten te spelen. Naast deze nieuwe inhoud kunnen pc-spelers profiteren van NVIDIA DLSS 3-ondersteuning, die betere prestaties en responsievere gameplay biedt via NVIDIA Reflex voor spelers die op NVIDIA GeForce RTX GPU’s spelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: