Home GamingAndroid JUJUTSU KAISEN debuteert vanaf vandaag op Puzzle & Dragons

JUJUTSU KAISEN debuteert vanaf vandaag op Puzzle & Dragons

by Jos Vis

JUJUTSU KAISEN breidt zijn domein vanaf vandaag uit naar Puzzle & Dragons! Sluit je aan bij je favoriete personages om vervloekte geesten uit te drijven, nu tot en met 10 oktober.

Tijdens deze samenwerking kunnen spelers JUJUTSU KAISEN-medailles, voor het eerst duidelijke beloningen en meer verzamelen in de kerkers van speciale evenementen. Gebruik je medailles om krachtige Jujutsu-tovenaars en vervloekte geesten te verkrijgen bij de Monster Exchange.

Vecht door drie exclusieve samenwerkingskerkers met je Cursed Techniques:

  • JUJUTSU KAISEN-kerker geeft spelers de kans om collab-items te ontvangen, zoals de JUJUTSU KAISEN-medaille (goud).
  • JUJUTSU KAISEN-uitdaging! biedt één trekkracht van de JUJUTSU KAISEN Memorial Egg Machine als eerste beloning voor het voltooien van de kerker.
  • Cursed Energy Control Training-kerker beloont spelers met Cursed Corpse, Tsukamoto voor het opruimen van alle vijf verdiepingen!
  • Spelers kunnen trekken uit 7 Magic Stones! JUJUTSU KAISEN Egg Machine, met ★8 Yuji Itadori, ★8 Satoru Gojo, ★7 Megumi Fushiguro, ★7 Nobara Kugisaki, ★6 Toge Inumaki en ★6 Panda, en meer.

Alle gebruikers die inloggen tijdens de duur van het evenement kunnen een gratis trek krijgen van de JUJUTSU KAISEN Memorial Egg Machine. Bescherm jezelf tegen vloeken met deze speciale bundels die beschikbaar zijn tijdens het evenement:
20 magische stenen! Maki Zen’in Egg Machine: Eén trek uit de Maki Zen’in Egg Machine en 20 Magic Stones.

  • 20 magische stenen! ★7 & ★8 JUJUTSUKAISEN Egg Machine: Garandeert een zeldzaamheidskarakter van ★7 en hoger.
  • 1 magische steen! JUJUTSU KAISEN Egg Machine: één trek uit de JUJUTSU KAISEN Egg Machine en 1 magische steen.
  • Spelers kunnen de JUJUTSU KAISEN Orbs-skin verkrijgen wanneer ze Maki Zen’in voor de eerste keer ontvangen! De huid versiert lichtbollen met je favoriete studenten en docenten van de Tokyo Jujutsu High School: Yuji Itadori, Megumi Fushiguro, Nobara Kugisaki, Kento Nanami en Satoru Gojo.

Puzzle & Dragons is een mobiel gaming-fenomeen dat een enorme groei blijft zien, met een verslavende combinatie van puzzels, kerkers kruipen en monsters verzamelen. In het spel kunnen spelers duizenden elementaire monsters vangen, verzamelen en ontwikkelen, terwijl ze snel denken gebruiken om combo’s te koppelen en de vaardigheden en vaardigheden van hun monsters te maximaliseren. Tot op heden heeft Puzzle & Dragons meer dan 90 miljoen downloads wereldwijd overtroffen en kan worden gedownload van de App Store, Google Play en Amazon Appstore.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: