Home Gaming “Journey To Foundation”, een nieuw verhalend VR-avontuur gebaseerd op de Foundation-serie van Isaac Asimov, komt op 26 oktober naar VR.

“Journey To Foundation”, een nieuw verhalend VR-avontuur gebaseerd op de Foundation-serie van Isaac Asimov, komt op 26 oktober naar VR.

by Mark van Truijen

Vandaag heeft de ervaren VR-ontwikkelaar Archiact aangekondigd dat hun nieuwste VR-titel, Journey to Foundation, op 26 oktober naar PlayStation VR2, Meta Quest 2 en Pico 4 komt. Archiact, bekend van hun werk aan DOOM 3: VR Edition, MARVEL: Dimension of Heroes en hun originele IP’s FREEDIVER: Triton Down en Evasion, hebben Journey to Foundation vanaf de grond opgebouwd exclusief voor VR. Gebaseerd op de bestverkopende Foundation-boekenserie van Isaac Asimov, kunnen spelers uitkijken naar het duiken in dit epische universum.

Oorspronkelijk uitgebracht in 1951, is Isaac Asimov’s Foundation gepubliceerd in 32 landen in elke grote taal en heeft wereldwijd meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht. De Foundation Trilogie wordt internationaal vereerd en ontving in 1966 de Hugo Award voor “Best All-time Novel Series”.

In Journey to Foundation stappen spelers in de schoenen van Agent Ward, een spion die naar de rand van het Galactische Rijk is gestuurd om een groep deserteurs te infiltreren. Ze zullen adembenemende locaties bezoeken, hartverscheurende keuzes maken die het verhaal veranderen en diepe verbindingen vormen met onvergetelijke personages.

Zal je je bij de Foundation voegen, of blijf je trouw aan je missie en loyaal aan degenen die je op je reis hebben gestuurd?

Ervaar Foundation – Dompel jezelf onder in Asimov’s baanbrekende universum in deze interactieve VR-ervaring. Participatieve verhalenvertelling – In dit op verhalen gebaseerde sci-fi-avontuur hebben je keuzes gevolgen die je reis zullen beïnvloeden. Mentalics – Gebruik mentale wetenschap om de emoties van anderen te ontdekken en te beïnvloeden – je leven zou ervan kunnen afhangen. Uitrusting om de sterren te regeren – Je zult gewapend zijn met de beste wapens en hulpmiddelen die het Rijk te bieden heeft. Hoe je ze gebruikt, is aan jou. Dynamische gesprekken – Interactie en verbinding met personages op een geheel nieuw niveau dankzij een innovatief gesprekssysteem. Expansieve gameplay – Vermom, hack en schiet je een weg door de melkweg. Het is aan jou om te beslissen hoe je elke situatie benadert, met hulpmiddelen tot je beschikking om je eigen pad te smeden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d