Home Movies Johnny English Strikes Again 500.000 bezoekers

Johnny English Strikes Again 500.000 bezoekers

by Pim, Sel

JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN is de meest succesvolle film uit de Johnny English reeks met ruim 500.000 bezoekers en een opbrengst van meer dan €4,3 miljoen. De film haalt hiermee Johnny English in die in 2003 bijna €4 miljoen opbracht.

JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN draait nu in de bioscoop.

JOHNNY ENGLISH STRIKES AGAIN is het derde deel van de komische Johnny English-filmreeks, met Rowan Atkinson als de populaire geheim agent.

Dit nieuwe avontuur begint wanneer na een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden.

Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny English om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen.

Verder met o.a. Ben Miller ( Paddington 2), Olga Kurylenko ( Quantum of SolaceOblivion), Jake Lacy ( CarolRampage) en Emma Thompson ( Beauty and the Beast, Bridget Jones’s Baby, Love Actually).

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: