Home Gaming John Deere Cotton DLC nu beschikbaar in Farming Simulator 19

John Deere Cotton DLC nu beschikbaar in Farming Simulator 19

by Pim, Sel

Farming Simulator 19, de grootste en beste Farming Simulator ooit, breidt vandaag uit met de John Deere Cotton DLCGIANTS Software en Focus Home Interactivebieden trots een nieuw voertuig van de bekende fabrikant en de bijpassende uitrusting om jouw katoenproductie naar een hoger niveau te tillen. 


Bekijk vandaag de Launch Trailer van de nieuwe uitbreiding met een gloednieuw voertuig van het bekend boerenmerk John Deere, de CP690 Cotton Picker, evenals zes aan katoen gerelateerde uitrustingsstukken van de merken McCormack Industries en Lizard. De John Deere Cotton DLC introduceert ook voor het eerst in Farming Simulator geschiedenis ronde katoenbalen. 


Deze DLC is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, PC en Mac. Season Pass-eigenaren op PlayStation 4 en Xbox One kunnen de John Deere Cotton DLC downloaden vanaf hun consoles als deel van de Season Pass. Als je een nieuwe PS4 of Xbox One speler bent kan je de John Deere Cotton DLC, als digitale bundel samen met alle andere DLC in de Season Pass, krijgen bij aanschaf van de Farming Simulator 19 Premium Edition


GIANTS Software en Focus Home Interactive kijken er naar uit om in de komende maanden meer Farming Simulator 19 content te bieden, terwijl Farming Simulator 19 en de Farming Simulator League doorgaan. 


Haal nu de John Deere Cotton DLC op PC, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d