Home Gaming Je bent altijd aan de beurt in Mario Party: Star Rush, vanaf 7 oktober 2016 verkrijgbaar

Je bent altijd aan de beurt in Mario Party: Star Rush, vanaf 7 oktober 2016 verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Hopelijk ben je al een beetje in de feeststemming, want op 7 oktober komt Mario Party: Star Rush naar deNintendo 3DS-systemen met een schat aan nieuwe spelstanden en minigames. Omdat iedereen gelijktijdig over het spelbord loopt, hoef je nooit meer op je beurt te wachten. Dankzij de gratis Mario Party: Star Rush – Party Guest software*, heb je slechts één exemplaar van het spel nodig om van de volledige multiplayer-ervaring te genieten. Ook  staan er gloednieuwe amiibo van de Super Mario Collection op de gastenlijst, dus dit feestje wil je echt niet missen!

In de gloednieuwe spelstand Toad-toernooi gooien spelers gelijktijdig met de dobbelsteen om vervolgens als Toad over een open spelbord te lopen. Hierdoor hoeft niemand meer op zijn beurt te wachten, wat leidt tot snellere en meer strategische potjes. Op elke wereldkaart verschijnen Mario en zijn vrienden die zich bij jou kunnen aansluiten. Elke bondgenoot heeft zijn eigen unieke vaardigheid en zal Toad helpen om extra munten te verzamelen en eindbazen te verslaan om sterren te verdienen.

In de spelstand Muntenrace zijn er geen dobbelstenen, maar draait alles om behendigheid. Deelnemers moeten snel na elkaar een reeks minigames spelen, terwijl ze over een track racen om munten te verzamelen en streven om als eerste de finish te bereiken. Behendigheid en concentratie vereist, want deze spelstand is de ultieme test van je minigame-vaardigheden.

In de spelstand Ballonnenjacht kun je ballonnen laten knappen, tal van minigames spelen en eindbazen verslaan om munten te verdienen. Spelers kunnen hun munten inwisselen voor sterren. De speler die aan het eind de meeste sterren heeft verzameld, is de winnaar. In deze spelstand moet je snel denken, je route slim plannen en zorgen dat elke beurt telt, want elke speler heeft maar een bepaald aantal zetten. Door de traditionele Mario Party-regels te combineren met gelijktijdige beurten krijgt de vertrouwde actie een nieuwe draai.

Gastheren die het spel bezitten kunnen het volledige multiplayer-feest delen met drie vrienden die de Mario Party: Star Rush – Party Guest-software hebben gedownload in de Nintendo eShop. Nodig je vrienden uit voor een potje via draadloze communicatie en geniet van een schat aan nieuwe spelstanden, inclusief Muntenrace en Ballonnenjacht. Spelers die de Mario Party: Star Rush – Party Guest software downloaden krijgen na het voltooien van enkele multiplayer-rondes ook de kans om een paar minigames in de singleplayer-stand te spelen.

Ook voor solo-spelers valt er heel wat te beleven met ruim 50 minigames en 7 spelstanden om te ontdekken. Neem het op tegen computergestuurde personages en daag jezelf uit met vier moeilijkheidsniveaus.

Om te vieren dat Mario Party: Star Rush op 7 oktober 2016 verschijnt, is de gastenlijst van de Super Mario Collection amiibo uitgebreid met Donkey Kong, Rosalina, Wario en een Boo-amiibo die oplicht in het donker. Op 4 november 2016 verschijnen drie nieuwe amiibo van de Super Mario Collection op het feestje: Diddy Kong, Daisy en Waluigi.

Wanneer solo-spelers een compatibele amiibo gebruiken in Toad Scramble verschijnt dat personage vanaf het begin als hulppersonage in het spel, inclusief een zeldzaam voorwerp dat je kans op winst vergroot. En als er op je amiibo gegevens staan vanMario Party 10 voor Wii U, kun je een speciale dobbelsteen krijgen! Ga naar onze amiibo-website voor een volledige lijst van compatibele amiibo en meer details over amiibo-functies.

Mario Party: Star Rush en de Mario Party: Star Rush – Party Guest software verschijnen op 7 oktober in Europa, samen met amiibo-figuurtjes van Donkey Kong, Rosalina, Wario en Boo, op 4 november gevolgd door Diddy Kong, Daisy en Waluigi.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x