Home Gaming Jagged Alliance: Rage! nu beschikbaar voor PC en consoles

Jagged Alliance: Rage! nu beschikbaar voor PC en consoles

by Sven

“Stille nacht … sniper schot … geen alarm, alles kalm. Nog vier stappen en het einde van je beurt…” Met dit nieuwe kerstliedje van Jagged Alliance: Rage! brengen we dit jaar een tactische jungleoorlog naar de feestdagen. Vanaf vandaag kunnen gamers op pc, PlayStation®4 en de Xbox One familie, inclusief de Xbox One X, de levens van hun geliefde Jagged Alliance personages hervatten in een gloednieuw avontuur dat zich 20 jaar na de originele game afspeelt. 

Ivan Dolvich, Helmut “Grunty” Grunther, Charlene “Raven” Higgins, en meer van de oude Jagged Alliance-crew, zijn uit hun pensioen gehaald om een jungle vol met bandieten, die absoluut kool van de kerstman krijgen, op te ruimen. Ze wringen zich in allerlei bochten voor de campagne. Jagged Alliance: Rage! is een spin-off vol met bizarre personages, explosieve vuurgevechten, tactische stealth en zelfs experimentele drugs-krachten, die zowel solo als online co-op te spelen is. De SRP voor de pc-versie is €19,99 en de console-edities hebben een SRP van €29,99.

Jagged Alliance: Rage! wordt uitgegeven door HandyGames, familielid van het THQ Nordic-netwerk. HandyGames treedt op als een onafhankelijke uitgever, met de nadruk op kleine en middelgrote projecten of 3rd-party indie games.

Jagged Alliance is terug – Met een nieuw kijk op turn-based tactieken, avontuurlijke elementen en de welbekende eigenzinnige huursoldaten!

Deze spin-off speelt 20 jaar na de eerste Jagged Alliance af. Maak een roadtrip door de jungle hel om je geest en lichaam tot het uiterste te testen! 
Sta samen met een paar bondgenoten tegenover een heel eiland geregeerd door de leider van een drugskartel en zijn gekke leger. 

Kenmerken:
–        2 spelers online co-op modus
–        Turn-based tactische gameplay gemengd met avontuurlijke elementen
–        Kies uit een verscheidenheid aan tactieken, variërend van stealth tot brute kracht
–        Sterke karakterpersoonlijkheden met eigen vaardigheden, verlangens en persoonlijke conflicten
–        Rage skills: unieke karaktereigenschappen die krachtiger worden in de loop van het gevecht
–        Machtige commandanten coördineren vijandige troepen op het slagveld
–        Kom oog in oog te staan met angstaanjagende experimentele drugs en gebruik ze om je vijanden te manipuleren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: