Home GamingAndroid Jackbox Party Pack 9 komt op 20 oktober naar alle grote platforms

Jackbox Party Pack 9 komt op 20 oktober naar alle grote platforms

by Jos Vis

De uitgever van de Jackbox Games-partygameseries in meerdere formaten heeft aangekondigd dat The Jackbox Party Pack 9 op donderdag 20 oktober naar de grote digitale platforms komt na het succesvol voltooien van wat misschien wel hun beste pakket tot nu toe is.

Wat kun je verwachten van The Jackbox Party Pack 9?
Instellingen en functies die in recente pakketten zijn toegevoegd, zijn nog steeds beschikbaar in The Jackbox Party Pack 9. Eerder deze zomer werd ook aangekondigd dat je spelers uit de lobby en tijdens het spel kunt schoppen. Dit helpt om livestreams of games die worden gespeeld op openbare evenementen zo veilig mogelijk te houden. Met dit Party Pack kun je ook verbinding maken met games via QR-codes die op het scherm in de lobby verschijnen voordat je een ronde begint.

Er zijn vijf spellen in The Jackbox Party Pack 9:
Fibbage 4: De hilarische bluf-partygame keert terug met een geheel nieuwe Final Fibbage, thema-afleveringen, videovragen, door fans ingediende vragen en de Fibbage Enough About You-modus! Het is een spel dat zo geliefd is dat we besloten er een 4 op te plakken.

  • Quixort: – In deze sorteerfabriek voor trivia moet je met je team samenwerken om vallende antwoorden in de juiste volgorde te sorteren voordat ze op de grond vallen! Of speel de modus voor één speler en kijk hoeveel blokken je kunt sorteren voordat je de top bereikt. Het is net zo eenvoudig als A, C, B!
  • Junktopia: Een vreemde tovenaar heeft je in een kikker veranderd! Creëer hilarische achtergrondverhalen voor rare objecten en laat ze vervolgens beoordelen door je medespelers. Meer stemmen is meer waarde en dan poef! Je bent weer een mens!
  • Nonsensory: Professor Nanners is hier om je NSP (Nonsensory Perception) te testen in dit teken-, schrijf- en raadspel! Hoe dicht kun je komen bij het raden waar de prompt van een andere speler op de domste schaal staat?
  • Roomerang: – Kanaliseer je innerlijke reality-tv-ster in een poging om boven je medespelers uit te komen! Reageer op prompts, breng de concurrentie en het rollenspel om te voorkomen dat je wordt weggestemd. Wees echter nooit bang, zelfs als je weg bent, zul je Roomerang-ed meteen terug in het drama vinden!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: