Home Gaming Jackbox Games komt met Jackbox Party Pack 10 in de herfst

Jackbox Games komt met Jackbox Party Pack 10 in de herfst

by Sven

Jackbox Games, uitgever van de multi-format partygame-serie The Jackbox Party Pack, kondigde vandaag aan dat The Jackbox Party Pack 10 in het najaar van 2023 beschikbaar zal zijn op belangrijke platforms. Het tiende Party Pack zal vijf nieuwe party games bevatten en volledig lokaal zijn in het Engels, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

Jackbox Games zal de nieuwe party games in de komende maanden onthullen en zal ook achtergrondinformatie over de ontwikkeling delen tijdens zijn Inside The Box livestreams, die plaatsvinden op de officiële Twitch- en YouTube-kanalen.

The Jackbox Party Pack 10 markeert tien jaar Party Packs – om dit te vieren heeft Jackbox Games een feestelijke video gemaakt met boodschappen van fans, streamers en werknemers van Jackbox Games. De feesten stoppen daar niet!

Voor de release van The Jackbox Party Pack 10 zal Jackbox Games elke maand één Party Pack in de spotlights zetten, achtergrondinformatie delen over het ontwikkelingsproces en elke maand een speciale livestream organiseren met leden van het ontwikkelingsteam. Je kunt zelfs nu alles lezen over de making of the original The Jackbox Party Pack!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: