Home Gaming Jaag op de Megalodon in Sea of Thieves met The Hungering Deep – Nu Beschikbaar

Jaag op de Megalodon in Sea of Thieves met The Hungering Deep – Nu Beschikbaar

by Mark van Truijen

Vorige maand hebben we je laten weten dat we Sea of Thieves regelmatig willen uitbreiden met nieuwe content. De eerste van onze drie zomer-updates heet The Hungering Deep en deze content is vanaf nu gratis beschikbaar voor alle spelers van Sea of Thieves.

Zoals je weet, hebben we sinds de release van de game elke week patches uitgebracht op basis van de community-feedback, maar deze update gaat een stuk verder. We breiden de game namelijk uit met enkele permanente nieuwe functies en content, waaronder een gevaarlijke nieuwe AI-tegenstander, nieuwe items en cosmetische aanpassingen. Voor het eerst is er ook een tijdelijke campagne gekoppeld aan de update.

The Hungering Deep is een twee weken durende campagne waarin je samen met andere spelers op een onvergetelijk avontuur gaat om de mysterieuze en monsterlijke megalodon te verslaan. De update bevat ook een tweetal nieuwe tools om met elkaar te communiceren als je op zee bent: een pratende trompet en een trommel. De rest van het avontuur mag je zelf ontdekken, want we willen niet te veel verklappen.

De update The Hungering Deep is gratis beschikbaar voor iedereen die Sea of Thieves speelt als onderdeel van de Xbox Game Pass of de game heeft gekocht voor een Xbox One-console of een Windows 10-pc. Download en installeer de nieuwste Sea of Thieves-update en je kunt meteen aan de slag met de nieuwe content. Maak je geen zorgen als je niet kunt deelnemen aan de tijdelijke campagne. Bepaalde content van The Hungering Deep, zoals de megalodon, de pratende trompet en de trommel, blijft daarna gewoon beschikbaar in Sea of Thieves.

Ga voor meer informatie naar de campagnepagina van The Hungering Deep op de website van Sea of Thieves of lees de release-notes over de update van vandaag. Bekijk ook de Developer Update-video of de video waarin ik met de Design Director praat over de content-updates en campagnes.

Overigens is dit nog maar het begin, want als speler van Sea of Thieves kun je de komende maanden nog veel meer nieuwe dingen verwachten. Voor deze zomer staan er nog twee andere updates op de planning: Cursed Sails en Forsaken Shores. We luisteren voortdurend naar de feedback van de community en blijven de game aanpassen om jou altijd de beste game-ervaring te bieden. Binnenkort hoor je meer van ons.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x