Home Gaming Intellivision Amico komt in oktober 2020

Intellivision Amico komt in oktober 2020

by Jos Vis

Intellivision Entertainment Europe blijft zijn voetafdruk op alle Europese markten uitbreiden naarmate het bedrijf de introductie van de Intellivision Amico-console in oktober 2020 lanceert. Gamerome, Hans Ippisch, President van European Operations, spreekt op het grootste internationale game-ontwikkelaars-evenement van Italië en zal inzichten delen op de console en waarom het bedrijf gelooft dat consumenten klaar zijn voor een systeem dat hen weer samen in een kamer brengt met plezier versus de minder persoonlijke afstandsbediening gaming.

Intellivision Amico is ontworpen om mensen terug te brengen naar de wortels van gaming: een home entertainment-systeem dat iedereen uitnodigt om games samen te verzamelen en samen te spelen. Het zal een robuuste bibliotheek van nieuwe games hebben, evenals een paar opnieuw ontworpen klassiekers die gemakkelijk te bedienen zijn, leuk om in te komen en ontworpen zijn om mensen samen te brengen.

“We zijn verheugd om Intellivision Amico te presenteren op Gamerome. De Europese markt heeft een enorm publiek van spelers en is een nieuw broeinest voor nieuwe game-ontwikkelaars ”, zegt Tommy Tallarico, CEO & President van Intellivision Entertainment. “Mensen weten het misschien niet, maar sommige van de grootste fans van de klassieke Intellivision-console wonen in Italië.”

“Ik ben blij om op Gamerome te spreken en de Intellivision Amico te delen. Met deze console herdefiniëren we entertainment opnieuw en nodigen we iedereen uit om samen spelletjes te spelen in dezelfde kamer op dezelfde bank, “merkt Ippisch op. Het Europese hoofdkantoor van Intellivision Entertainment is gevestigd in Neurenberg, Duitsland. De Amico debuteerde vorige maand voor het eerst in devcom in Keulen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d