That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC

Insurgency: Sandstorm – Nog zes maanden gratis content op pc aangekondigd in nieuwe roadmap

New World Interactive en Focus Home Interactive zijn verheugd om nog zes maanden gratis content aan te kondigen voor Insurgency: Sandstorm op pc, zoals beschreven in de roadmap. Een groot deel van deze inhoud is mogelijk dankzij de fantastische community-ondersteuning, waarbij veel van het geplande resultaat direct afkomstig is van feedback van spelers en meerdere enquêtes.

Vanaf juli van dit jaar bevat de zes maanden gratis inhoud de volgende belangrijke toevoegingen (volgorde van uitgave is TBD):

  • Niveau-editor en tools – mod-ondersteuning komt eraan!
  • Twee nieuwe maps – inclusief een sneeuwkaart en nog een kaart die nog moet worden onthuld
  • Nachtversies van maps – dit omvat de uitgave van speciale nachtapparatuur
  • Nieuwe wapens en uitrusting – toggleable optica, mini-shotgun-bijlagen en meer zijn gepland, samen met andere op basis van community-enquêtes na lancering
  • Hardcore-regelset voor alle modi – de optie voor hardcore-regelsets zal beschikbaar worden gemaakt voor elke spelmodus
  • Spelmodi PvP Frontline & Co-op Outpost – deze twee nieuwe spelmodi werden gekozen in de eerste community-enquête van Sandstorm. Frontline biedt twee teams in een strijd om meerdere doelen om de wapencache van hun vijand te bereiken en te vernietigen. Met Outpost kunnen spelers op willekeurige locaties defensief gaan tegen golven van vijandelijke AI.
  • Nieuwe personageaanpassing – er zullen nog veel meer cosmetica worden toegevoegd, zowel voor teams van Insurgent als voor Security.

Dit alles en meer zijn gericht op release dit jaar. Lees voor meer informatie over de bovenstaande toevoegingen en updates de Roadmap Community-update door Michael Tsarouhas, hoofdontwerper van spellen.

Blijf op de hoogte voor meer informatie over komende gratis content in de komende maanden.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE