That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Instappen allemaal! Railway Empire mag je niet missen

Het industriële tijdperk is gearriveerd op pc en console! Kalypso Media en Gaming Minds Studios maken met veel plezier bekend dat de langverwachte spoorwegtycoonsimulator Railway Empire wereldwijd is verschenen voor Steam, PlayStation®4 en Xbox One. De verpakte retailversie bevat de digitale soundtrack van de game, een panoramische poster en geprinte handleiding, terwijl de digitale versie te koop is via SteamGOG, de PlayStation® Store en de Xbox Games Store.

In Railway Empire, veroveren spelers het 19e-eeuwse Noord-Amerika terwijl ze werken aan de opbouw van een uitgebreid spoorwegnet dat zich uitstrekt van kust tot kust. Om de allerbeste ondernemer te worden, moeten spelers moordende concurrentie het hoofd bieden, personeel inhuren en ontslaan, onderzoek doen naar meer dan 300 technologieën en meer dan 40 historisch authentieke locomotieven op de rails zetten, terwijl ze kilometers lange sporen aanleggen in een reusachtige, verbluffend gedetailleerde spelwereld. De krachtige grafische engine (met beelden in 4k op PlayStation®4 Pro en Xbox One X) laat je naadloos overschakelen van een vogelperspectief naar een first-person-perspectief terwijl je met je favoriete treinen over je zorgvuldig aangelegde spoorwegnet rijdt.

In Railway Empire bouw je een uitgebreid spoorwegnetwerk, koop je meer dan 40 verschillende treinen die tot in de kleinste details zijn gemodelleerd en koop of bouw je treinstations, onderhoudsgebouwen, fabrieken en toeristische attracties om met je reisnetwerk de concurrentie een stap voor te blijven. Om een efficiënte treindienst te garanderen moet je ook personeel aannemen en managen. Ondertussen kun je meer dan 300 technologieën ontwikkelen, variërend van mechanische verbeteringen aan de treinen zelf, tot werkplaatsinfrastructuren en geavanceerde voorzieningen. Zo beleef je je eigen reis door vijf tijdperken vol technologische innovaties.

Het wordt niet makkelijk om jezelf een weg naar de top te bouwen en onderzoeken – de concurrentie slaapt nooit en om je bedrijf op het goede spoor te houden moet je zien te overleven tegen maximaal drie rivaliserende magnaten. Om de top te bereiken moet je misschien ook wat minder legale tactieken in de strijd gooien, zoals het aanvallen en saboteren van tegenstanders door inzet van overvallen en industriële spionage.

Kenmerken van Railway Empire

  • Benut de economische kansen van de Verenigde Staten in een uitgebreide campagne en baan je stap voor stap een weg van de ene naar de andere kust van dit enorme continent.
  • Maak van je Railway Empire een succes door een door een uitgebreid spoorwegnetwerk op te zetten en het vervoer van passagiers en goederen te optimaliseren.
  • Overwin uitdagingen en bereik doelen in diverse scenario’s, of creëer in de bouwstand je perfecte spoorwegnetwerk zonder enige financiële druk.
  • Koop meer dan 40 historisch kloppende locomotieven en meer dan 30 verschillende wagons, en maak zo slim mogelijk gebruik van hun sterke en zwakke punten.
  • Tijdens vijf verschillende tijdperken kun je investeren in meer dan 300 nieuwe technologieën, om steeds verder vooruit te komen en het potentieel van je spoorwegnet te maximaliseren.
  • Ga de strijd aan met maximaal drie rivaliserende bedrijven, die je zelfs kunt saboteren met bandieten en spionnen.
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE