Home GadgetsConnectiviteit Instagram komt mogelijk binnenkort met eigen AI chatbot

Instagram komt mogelijk binnenkort met eigen AI chatbot

by Mark van Truijen

We zien kunstmatige intelligentie-chatbots overal opduiken, en binnenkort heb je misschien ook toegang tot een daarvan op Instagram. Reverse engineer Alessandro Paluzzi beweert dat het platform een ​​AI-agent in ontwikkeling heeft. Volgens screenshots die hij deelde (opgemerkt door ZDNet), zal de chatbot vragen kunnen beantwoorden en advies kunnen geven. Je hebt mogelijk ook keuze uit wel 30 persoonlijkheden.

De chatbot kan mensen helpen die het moeilijk vinden om berichten te schrijven. Het lijkt er ook op dat je de chatbot kunt betrekken bij een gesprek dat je hebt met iemand door deze te vermelden met een @-teken.

Het is nog te vroeg om precies te zeggen wanneer of zelfs of Instagram deze functie zal uitrollen, maar waar rook is, is vuur. Meta CEO Mark Zuckerberg zei in februari dat het bedrijf werkt aan “AI-personages” voor Instagram, Messenger en WhatsApp. Paluzzi heeft ook een goede reputatie. Hij ontdekte bewijs van een betaald verificatiesysteem in Instagram slechts een paar weken voordat Meta het aankondigde.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: