Home Gaming Inschrijvingen Europees toernooi Brawlhalla nu open

Inschrijvingen Europees toernooi Brawlhalla nu open

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag schrijven legendarische strijders zich in voor Brawlhalla’s nieuwe Europese toernooi The Great Brawl. Nadat spelers zich een weg door de kwalificaties hebben gevochten, winnen de 16 beste spelers een ticket voor de finale in Parijs op 1 november. De hoofdprijs is € 20.000 en natuurlijk eeuwige roem. De winnaar wordt niet alleen gekroond tot Champion of the Great Brawl, maar plaatst zich ook automatisch voor het Wereldkampioenschap Brawlhalla tijdens DreamHack Atlanta op 15 november, inclusief vlucht en hotel.

Het toernooi bestaat uit drie onderdelen:

  • Online Kwalificaties: twee online kwalificaties vinden plaats op 6 en 13 oktober op Windows PC, Xbox One en Nintendo Switch. De zes beste spelers per kwalificatie gaan door naar de Great Brawl Finale.
    • Spelers schrijven zich hier in voor de kwalificatie op 6 oktober.
    • Spelers schrijven zich hier in voor de kwalificatie op 13 oktober.
  • Offline Open Kwalificatie op Paris Games Week: een derde kwalificatie vindt plaats op de booth van Ubisoft op Paris Games Week in de ochtend van 1 november. Registraties hiervoor zijn volledig open en worden ter plekke geregeld. De vier beste spelers van deze kwalificatie gaan door naar de Finale.
  • Finale op Ubisofts Main Stage op Paris Game Week en op Brawlhalla’s Twitch-kanaal:de 16 beste spelers van de kwalificaties ontmoeten elkaar op de main stage van de booth van Ubisoft op Paris Games Week in 1v1 wedstrijden op PC in een dubbele knock-out eliminatie.

Brawlhalla is reeds gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: