Home Gaming Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai verschijnt wereldwijd op 28 september

Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai verschijnt wereldwijd op 28 september

by Jos Vis

SQUARE ENIX kondigt vandaag aan dat Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai wereldwijd op 28 september 2023 digitaal verschijnt voor PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4), Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Steam en de Microsoft Store. In Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai kunnen spelers het verhaal beleven van de spannende tekenfilmserie DRAGON QUEST The Adventure of Dai, in een action role-playing game die prachtige beelden combineert met art uit de beroemde anime en manga.

Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai laat spelers op twee verschillende manieren van de game genieten – in de Story Mode en in de Temple of Recollection. Terwijl de Story Mode spelers op een klassieke manier in het verhaal laat vorderen, stuurt de Temple of Recollection spelers op avontuur in een evoluerende kerker die telkens weer verandert. Versla de monsters in deze kerkers voor spannende beloningen die je helpen in de strijd tegen vijanden die steeds sterker worden, naarmate je dieper afdaalt.

Spelers kunnen in de game ook op zoek gaan naar Bond Memory’s, zeldzame accessoires die spelers aan personages kunnen toewijzen om hun vaardigheden en stats te verbeteren. Elke keer dat een Bond Memory is ontgrendeld, worden beelden uit de originele manga onthuld. Bond Memory’s kunnen ook versterkt worden door de Temple of Recollection te verkennen en de steeds weer andere uitdagingen van deze tempel te overwinnen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: