Home GamingAndroid Infinity Kingdom start op 25 januari met open bèta in Japan

Infinity Kingdom start op 25 januari met open bèta in Japan

by Jos Vis

Infinity Kingdom, de door YOOZOO Games zelf ontwikkelde mobiele strategiegame in cartoonstijl, start op 25 januari met de open bèta in Japan, die kan worden gedownload op Android en iOS. Spelers die zich afspelen op het legendarische continent Norheim, moeten zich verdedigen tegen invasies van kwaadaardige kabouters. Terwijl ze hun eigen steden uitbreiden, moeten spelers samenwerken en hun territoria beschermen tegen andere spelers.

Geïnspireerd door beroemde historische figuren, wordt het concept van Immortals geïntroduceerd in Infinity Kingdom. Als bevelhebbers van de troepen hebben Immortals speciale vaardigheden en kunnen ze worden verhoogd om hun macht te vergroten. Na de eerste lancering in januari 2021, stond Infinity Kingdom in de top 10 van bestverkochte strategiespellen in meer dan 30 landen in Europa en de VS. Nu zal de game binnenkort beschikbaar zijn in Japan, met OB-evenement, nieuwe versie-update en nieuwe Immortal!

Het koninkrijk lijdt, het is tijd om de mensen te beschermen. Verenig je samen met Japanse heren als één om het koninkrijk weer op te bouwen. Met de lancering van Infinity Kingdom in Japan, een nieuw evenement, zal Revival of Cities online zijn op de OB-server, Norheim Server 136. Tijdens dit 60-daagse evenement moeten spelers samenwerken en overwinnen. Van edelstenen, filosofische stenen tot een superieur grondstoffenpakket, de top 100 spelers zullen in-game goodies ter waarde van honderden Amerikaanse dollars verdienen.


Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: