Home Gaming Infernax: een met bloed besmeurd, demonendodend retro-actie-avontuur dat begin volgend jaar op pc en consoles verschijnt

Infernax: een met bloed besmeurd, demonendodend retro-actie-avontuur dat begin volgend jaar op pc en consoles verschijnt

by Jos Vis

Uitgever The Arcade Crew (The Last Spell, Young Souls) en ontwikkelaar Berzerk Studio (Just Shapes & Beats) kondigen vandaag aan dat Infernax, een demon-dodend actie-avontuur geïnspireerd op 8-bit retro-klassiekers, monsters in een spectaculair bloederige pulp op pc ramt, Nintendo Switch, Xbox Series X/S, PlayStation 4 en Xbox One in Q1 2022.

Infernax volgt Alcedor, een beroemde ridder die ontdekt dat een onheilige magie zich door zijn land heeft verspreid terwijl hij weg was. Gewapend met een schedel-splijtende knots en een betrouwbaar schild, zweert Alcedor de groteske beesten die door zijn huis zwerven uit te roeien in een epische side-scrolling zoektocht die de essentie van klassiek moeilijke actie-avonturengames oproept. Kijk hoe Alcedor demonen openbreekt en hun ingewanden uitstrooit als vleesconfettien in de nieuwe trailer van vandaag:

YouTube video


Alcedor doet ervaring en goud op dat essentieel is voor het verkrijgen van power-ups terwijl hij vijanden afslacht, statistieken verbetert en nieuwe vaardigheden en wapens verdient om het scherm rood te schilderen met blokvormige bloedspatten. Beslissingen die de moraal testen die tijdens zijn zoektocht worden genomen, hebben later in het avontuur gevolgen en beïnvloeden welke van de meerdere eindes van het spel spelers getuige zijn. Het open wereldontwerp van Infernax zit boordevol geheimen die wachten op ontdekking door de meest kickass-spelers, en biedt een bevredigende beloning voor degenen die bekwaam genoeg zijn om een ​​brutale uitdaging aan te gaan.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: