That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS Vita, PS3, PS4, Wii U, Xbox 360, Xbox One

Independent Gamestores van start 06-11-2015

In de drukste periode van het jaar heeft een groep onafhankelijke gamewinkeliers een samenwerkingsverband gesloten. Het doel? De onafhankelijke gameverkopers in Nederland op de kaart zetten. Independent Game Stores is een feit.

Star Wars Battlefront, Call Of Duty: Black Ops III, Fallout 4, Rise Of The Tomb Raider en Just Cause 3. Vijf titels waar iedere gamer de komende maanden naar uitkijkt. Titels die centraal staan bij de onafhankelijke gamewinkel. De beste, meest ondernemende en leukste winkels hebben zich aangesloten bij Independent Game Stores. Een naam die staat voor kennis, sfeer en persoonlijke benadering.

Mede-initiatiefnemer Joost Bart, eigenaar van BMM Games in Beverwijk: “Het is onze missie om steeds meer mensen kennis te laten maken met de voordelen van Independent Game Stores. Klanten zijn hier geen anonieme nummers die gelokt worden met tijdelijke aanbiedingen. Bij de onafhankelijke gamestores staan zij centraal. Nu en in de toekomst. Daarnaast staat ieder bezoek aan een aangesloten winkel gelijk aan een ontdekkingsreis in merchandise en allerlei andere hebbedingetjes. Naast games verkopen deze winkeliers namelijk een schat aan game- en filmgerelateerde spullen die vaak nergens anders te krijgen zijn.”

Om die winkeliers een duidelijke stem en uitstraling te geven is het initiatief Independent Game Stores opgericht. Een steeds groter wordend samenwerkingsverband dat de onafhankelijke gameverkoper in de spotlight moet zetten. De aftrap is inmiddels gemaakt: er is een website, een Facebook-pagina en een spectaculaire actie.

Het eerste wapenfeit van Independent Game Stores is het weggeven van een heel speciale PlayStation 4: een gelimiteerde Star WarsPS4. Daarnaast maken consumenten ook nog kans op de Electronic Arts-game Star Wars Battlefront, die zeker na de succesvolle bèta een van de grootste titels van het jaar is. Om kans te maken op de prijzen, moeten consumenten enkel de Facebook-pagina van Independent Game Stores liken en het bericht delen. Bart: “Dit is een game waar iedereen naar uitkijkt en een mooie manier om die speciale PlayStation te kunnen winnen. Dit is echter nog maar het begin. Deze prijsvraag zal worden opgevolgd door verschillende andere bijzondere acties, zowel offline als op de winkelvloer. Onze missie is om van Independent Game Stores een begrip te maken en de drempel te verlagen voor consumenten die twijfelen waar zij hun nieuwste games moeten kopen.”

Meer informatie over Independent Game Stores vindt u op www.independentgamestores.nl en viawww.facebook.com/independentgamestores

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE