Home Gaming Incuvo brengt Green Hell VR uit op PlayStation VR

Incuvo brengt Green Hell VR uit op PlayStation VR

by Jos Vis

Incuvo, een studio gespecialiseerd in VR-technologie gevestigd in Katowice, Polen, die in januari 2021 debuteerde op de New Connect GPW-aandelenmarkt, heeft aangekondigd dat ze een bijlage hebben ondertekend bij het contract dat in 2020 met Creepy Jar S.A. is ondertekend. de bijlage was de uitbreiding van de samenwerking voor een andere versie van Green Hell VR, die zal worden gemaakt voor het Sony PlayStation VR-platform.

Als onderdeel van hun samenwerking met Creepy Jar S.A. heeft de studio uit Katowice in april 2022 met succes Green Hell VR uitgebracht voor het Meta Quest 2-platform. De VR-aanpassing van deze overlevingshit, voorbereid door Incuvo, werd hartelijk ontvangen door spelers en bereikte de tweede positie op de bestsellerlijst van de Oculus Store in slechts een paar dagen na de release. De PCVR-editie van Green Hell zal naar verwachting binnenkort ook op het Steam-platform worden uitgebracht.

Als uitbreiding van de samenwerking zal Incuvo verantwoordelijk zijn voor het porten, publiceren en distribueren van Green Hell VR op PSVR, vergelijkbaar met de Meta Quest 2- en Steam-platforms. De game moet eind 2023 op het platform verschijnen.

“We zijn erg blij dat Creepy Jar heeft besloten ons hun merk naar een ander platform te brengen dat belangrijk is voor de VR-markt”, zegt Andrzej Wychowaniec, CEO van Incuvo. – “Onze aandacht is gericht op de aanstaande release van de PCVR-editie van Green Hell VR op Steam, maar we kijken uit naar de mogelijkheid om onze ervaring te benutten en door te gaan met de aanpassing van Green Hell aan de specifieke kenmerken van Sony’s platform.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: