Home Gaming In oktober keert Arpeggio of Blue Steel terug naar World of Warships: Legends.

In oktober keert Arpeggio of Blue Steel terug naar World of Warships: Legends.

by Mark van Truijen

Wargaming, de ontwikkelaar en uitgever van het toonaangevende multiplayer marine spel World of Warships, brengt een nieuwe samenwerking met de populaire anime-serie Arpeggio of Blue Steel naar World of Warships: Legends op consoles. De “Arpeggio of Blue Steel -Ars Nova-” samenwerking brengt verschillende nieuwe schepen, commandanten en meer thematische inhoud voor spelers om van te genieten. De update van oktober voegt ook de Northern Sentinel-campagne toe, met de Amerikaanse marine Tier VII Premium cruiser Anchorage als ultieme beloning, en een griezelig in-game evenement kruipt net op tijd voor Halloween de virtuele wateren van het spel binnen. Daarnaast komen er vier nieuwe schepen in Early Access, twee nieuwe seizoenen van Ranked Battles, en een unieke kalender met een exclusieve commandant die spelers kunnen ontgrendelen.

Arpeggio of Blue Steel brengt een overvloed aan nieuwe inhoud met zich mee

De nieuwste samenwerkingsgolf die de werelden van World of Warships en “Arpeggio of Blue Steel -Ars Nova-” op spectaculaire en prachtige wijze samenbrengt, biedt een geweldige verscheidenheid aan nieuwe inhoud voor spelers om zich in te verdiepen. Op 2 oktober zullen drie nieuwe schepen, thematisch gekoppeld aan de populaire militaire sciencefiction-anime, voor anker gaan in de wateren van Legends: de Premium Tier VII zware kruisers ARP Haguro en ARP Nachi, plus de Legendary Tier Yamato-klasse slagschip ARP Musashi. De legendarische Yamato krijgt ook een speciale skin. Om deze schepen naar de strijd te leiden, zijn vier nieuwe commandanten met unieke vaardigheden geïntroduceerd: ARP Haguro, ARP Nachi, ARP Yamato en ARP Musashi. Bovenop deze nieuwe inhoud kunnen spelers ook hun favoriete schepen personaliseren met nog een speciaal ontworpen skin en vier nieuwe vlaggen.

Northern Sentinel-campagne introduceert een nieuwe zware kruiser

Spelers van World of Warships: Legends kunnen ook meedoen aan wat all-American actie met de gloednieuwe “Northern Sentinel”-campagne. In klassieke stijl strekt deze campagne zich uit over 5 weken en 100 mijlpalen, en de Amerikaanse marine Tier VII Premium cruiser Anchorage met haar gevarieerde verbruiksartikelen en krachtige kanonnen wacht als de uiteindelijke beloning voor spelers met de Admiralty Backing. Er wacht een aantrekkelijke reeks in-game prijzen op spelers op weg naar de ultieme beloningen, waaronder thematische Halloween- en British Battleships-kratten.

Griezelig seizoen arriveert op de Zeven Zeeën

World of Warships: Legends verwelkomt de onheilspellende oktobervakantie met een tijdelijk Halloween-evenement. Het belangrijkste hoogtepunt is een speciale gamemodus waarin spelers al hun vaardigheden moeten gebruiken om het schip Transylvania te beschermen tegen haar boosaardige vijand Rasputin terwijl ze probeert de krachten van de duisternis tegen te houden die haar wereld willen binnendringen. Naast deze unieke draai aan het spel, zijn er verschillende commandant-guises, nieuwe kratten en nieuwe scheepsskins als traktaties voor spelers om van te genieten tijdens het evenement. Het voltooien ervan op het hoogste moeilijkheidsniveau brengt ook een geheime scheepsprijs met zich mee!

Nieuwe seizoenen van Ranked Battles en Early Access tot alternatieve Britse slagschepen

De nieuwste update verwelkomt ook twee nieuwe seizoenen van Ranked Battles met actievolle gevechten op volle zee! Spelers zullen strijden om de maritieme dominantie in een 3v3-formaat met hun favoriete Tier VII en VIII schepen, exclusief vliegdekschepen. Het eerste seizoen loopt van 3 tot 9 oktober; het tweede seizoen loopt van 10 tot 16 oktober.

Kapiteins krijgen ook een nieuwe kalender om van te genieten, met tal van dagelijkse doelstellingen en beloningen, met als hoogtepunt de exclusieve Royal Navy Commander John Fisher. Daarnaast varen er vier nieuwe Britse slagschepen in Early Access met hoge snelheid, grote kanonnen en nieuwe torpedobewegingen. Deze schepen zijn beschikbaar via zowel British Battleship Big kratten als reguliere kratten, met de reeks inclusief Tier VII Renown en Tier VIII Hawke.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d