Home Gadgets ‘In de NVIDIA Studio’ met de inspirerende 3D-kunstenaar en docent Hsin-Chien Huang

‘In de NVIDIA Studio’ met de inspirerende 3D-kunstenaar en docent Hsin-Chien Huang

by Mark van Truijen
Hsin-Chien Huang, een getalenteerde 3D-kunstenaar, virtual reality-expert, verhalenverteller en docent, stapt deze week de NVIDIA Studio binnen om zijn unieke reis en bekroonde kunstwerk Samsara te delen, een VR-ervaring die de reis van het leven, de dood, spiritualiteit en ontwaken uitbeeldt. 

Nadat hij als kind zijn zicht in zijn rechteroog had verloren, kreeg hij dit terug dankzij een hoornvliesdonatie van een donor – wat hem inspireerde om zich in virtual reality te storten en inhoud te maken om de manier waarop hij de wereld op unieke wijze ziet met anderen te delen. 
Geïnspireerd door momenten in zijn leven gebruikt Huang VR om emotie op te roepen. Hij en zijn team gebruiken een aantal top creatieve programma’s om hun kunstwerken te maken, die profiteren van versnellingen en AI-functies aangedreven door zijn GeForce RTX GPU. Huang merkt op dat een GeForce RTX GPU een onmisbare tool is voor 3D-kunstenaars.

Huangs toenemende populariteit en ongelooflijke kunstenaarschap leidden hem in 2018 naar Hollywood, waar hij een virtual reality demo opvoerde in de hit tv-show America’s Got Talent; dit was de eerste real-time motion capture en virtual reality ervaring die werd gepresenteerd op een live podium. 
Bekijk de In de NVIDIA Studio blog post van deze week voor meer informatie over Huangs ongelooflijke reis en zijn verbazingwekkende kunstwerk. 

Noteer alvast in uw agenda onze virtuele NVIDIA Special Address op CES op dinsdag 3 januari 2023 om 17:00 a.m. CET, waar we het jaar aftrappen met onze nieuwste innovaties. 

En met het naderende winterseizoen komt de volgende NVIDIA Studio gemeenschapsuitdaging. Doe mee aan de #WinterArtChallenge, die loopt tot het einde van het jaar, door kunst met een winterthema te delen op InstagramTwitter of Facebook om kans te maken op vermelding op de sociale mediakanalen van NVIDIA Studio. Zorg ervoor dat u #WinterArtChallenge tagt om mee te doen. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: