Home Gaming IHS Markit onderzoek toont Xbox Live als snelste en meest betrouwbare online console gaming netwerk

IHS Markit onderzoek toont Xbox Live als snelste en meest betrouwbare online console gaming netwerk

by Mark van Truijen

Vanaf de oorspronkelijke Xbox tot en met de regelmatig geüpdatete Xbox One heeft Microsoft continu geïnvesteerd in Xbox Live door meer live servers te brengen, dichterbij waar gamers zich bevinden, wat heeft geleid tot een sneller een betrouwbaarder netwerk. Om dit te demonstreren, is Xbox Live in een onafhankelijk onderzoek getest hoe snel en betrouwbaar Xbox Live is voor onze fans.

Xbox Live is als hoogste beoordeeld voor snelheid en betrouwbaarheid door toonaangevend industrie-onderzoeksbureau IHS Markit,* wat betekent dat gamers de snelste en meest betrouwbare multiplayer ervaring krijgen. Het onafhankelijke onderzoek bevatte Xbox Live en PlayStation Network en de bestverkopende games tijdens matchmaking.

Ondanks dat het goed is te zien dat een derde partij bevestigt wat Xbox Live onze fans biedt, erkennen we ook dat het een continue ontwikkeling is die grote investeringen, feedback en verbeteringen vereist. Het beheren en onderhouden van een netwerk is complex en er is een groot team constant aan het werk aan Xbox Live. Ons doel is om hobbels op de weg te zien, voordat ze er zijn of om ze zo soepel mogelijk door te komen. Er werkt een team 24×7 om ieders game-ervaring zo optimaal mogelijk te maken.

Een aantal resultaten uit het onderzoek:

•            De snelste weg van log-in naar gameplay. Xbox Live brengt je sneller naar de actie dan elk ander console gaming netwerk. Volgens het IHS Markit onderzoek was Xbox Live merkbaar sneller in de categorie netwerksnelheid. Tests bevatten metingen van de tijd die nodig was om in te loggen bij de netwerkdienst, om in te loggen bij de gameservers, om vrienden te joinen in een party, en om afbeeldingen te uploaden op de netwerkdienst.

•            Een multiplayer waar je op kunt rekenen. Als het gaat om multiplayer gaming is betrouwbaarheid alles, zodat je kunt inloggen op je account en gameservers minder netwerkonderbrekingen hebben gedurende gameplay. Het IHS Markit onderzoek bevat tests, waarin is gemeten hoe vaak het netwerk de gamer succesvol toelaat op de netwerkdienst, in laat loggen op de gameservers en in de game laat blijven tot voltooiing van de match zonder netwerkonderbrekingen.

•            Een premium, beste in zijn klasse sociale ervaring. Met een sneller netwerk komen ook betere voice chat en snellere uploadsnelheden. Start party’s snel en maak verbinding met je vrienden alsof ze in dezelfde ruimte zitten als jij. In het IHS Markit onderzoek is Xbox Live beter gewaardeerd in de algehele ervaring-categorie, die tests bevat die de snelheid om vrienden uit te nodigen voor een party en kwaliteit van voice chat meten.

Xbox is altijd bezig om ervoor te zorgen dat ieders game-ervaring de beste is. Daarom werken we er momenteel aan om nieuwe toepassingen als Clubs, Zoek een Groep, Arena op Xbox Live en cross-play tussen Xbox One en Windows 10 pc om het nog makkelijker te maken om de connectie te maken tussen personen die dezelfde interesses hebben op Xbox Live.

Lees het volledige bericht en een link naar het IHS Markit onderzoek op Xbox Wire.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x