Home Featured Idris doet het allemaal, in nieuwe live action trailer voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Idris doet het allemaal, in nieuwe live action trailer voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

by Mark van Truijen

CD PROJEKT RED heeft een nieuwe live-action trailer uitgebracht voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, met daarin Idris Elba, die een belangrijk personage vertolkt in de aankomende uitbreiding – geheim agent Solomon Reed.

In de trailer vertelt Idris Elba het publiek hoe ze kunnen overleven in Night City – een megalopolis waar je te maken krijgt met gevaarlijke criminelen, corrupte politici en machtige wapenhandelaren. De trailer bestaat uit live-action beelden en gameplay clips die de high-octane gameplay van Phantom Liberty benadrukken.

De live-action trailer “All In” werd geregisseerd door Mike Diva, die eerder al samenwerkte met CD PROJEKT RED aan de Run the Jewels-muziekvideo “No Save Point” ter promotie van Cyberpunk 2077. Hij heeft ook videoclips geregisseerd voor artiesten zoals Doja Cat en Lil Nas X, en een reeks sketches voor Saturday Night Live, waaronder de virale “HBO Mario Kart Trailer”.

De live-action trailer bevat ook een nummer dat wordt uitgevoerd door Idris Elba zelf, dat ook te vinden is op Darkstar Radio – een nieuwe radiozender toegevoegd aan Cyberpunk 2077 als onderdeel van de gratis Update 2.0 van het spel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d