Home Gaming Ichidant-R en Columns II laten je hersens kraken

Ichidant-R en Columns II laten je hersens kraken

by Jos Vis

Heb je geen mentale focus in je dagelijks leven? Misschien is het beste medicijn om twee hersenkrakende puzzels te proberen – Ichidant-R en Columns II, nu beschikbaar als onderdeel van de SEGA AGES-line-up voor de Nintendo Switch!

Geen van deze titels zijn uitgebracht in het Westen, dus dit is een fantastische kans voor velen van jullie om ze voor het eerst uit te proberen, lokaal of online. Of je nu tegen je vrienden vecht in ongelooflijk bizarre minispellen met Ichidant-R, of merkt dat je de Joy-Con als een stevig vastgrijpt terwijl je de Infinite Jewel-modus in Columns II speelt, je zult er in ontzettend van genieten!

Ichidant-R

Deze game is oorspronkelijk uitgebracht voor Japanse arcades in 1994 is een unieke spin-off van Bonanza Bros., waarin je een compilatie van gekke minispellen vindt die scherp denken en snelle reflexen vereisen en dat speelt zich allemaal af tegen een fantasierijke middeleeuwse achtergrond waar je een prinses moet redden van de Demon Koning. Ervaar “puzzel en actie” in dit ultieme feestspel.

Columns II

Combineer juwelen, fossielen en schijven terwijl je door de tijd reist in het tweede deel van deze leuke en spannende puzzelserie. Bestuur de vallende stukken en plaats ze drie-op-een-rij in elke richting om het scherm leeg te maken voordat ze naar boven stapelen. Schakel tussen meerdere spelmodi, zoals “Flash Columns”, waarbij je je op flitsende juwelen richt en geheime Jewel Case-personages ontgrendelt, of “Versus Columns” die vrienden tegen elkaar plaatsen.

Ichidant-R en Columns II zijn nu afzonderlijk verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop in Europa voor EUR 6,99. Ga voor meer informatie naar de officiële website op http://segaages.sega.com/.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: