Home Gaming HUMANKIND’s “Together We Rule”-uitbreiding, nu verkrijgbaar

HUMANKIND’s “Together We Rule”-uitbreiding, nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Bekijk de wereld in een nieuw licht en ga anders om met conflicten met nieuwe gameplay-functies gericht op diplomatie en spionage:

  • Congress of Humankind – Doe mee aan een inter-imperium forum met het Congress of Humankind. Het congres stelt spelers in staat om te stemmen en te beslissen over mondiale doctrines en om samen te arbitreren in internationale conflicten.
  • Ambassade – Gebruik dit nieuwe kwartaal om overeenkomsten te ondertekenen die gunstig zijn voor beide rijken, zoals gezamenlijke trainings- of onderzoeksovereenkomsten. Of gebruik uw Leverage-valuta om een ​​rijk te dwingen specifieke acties in uw voordeel te ondernemen, zoals het verlagen van oorlogssteun of het opleggen van eisen.
  • Agenten – Gebruik deze nieuwe eenheidsfamilie om hefboomwerking te verzamelen. Ze stellen je ook in staat om andere rijken te infiltreren, saboteren en desinformeren.
  • Diplomatieke affiniteit + 6 nieuwe culturen – Dankzij de nieuwe diplomatieke affiniteit kunnen culturen een actievere rol spelen in de diplomatie van de wereld.
    Met hun actieve vaardigheid kunnen ze een gebied gedurende 10 beurten demilitariseren, terwijl hun passieve vaardigheid al hun eenheden, behalve agenten, in staat stelt om hefboomwerking te verzamelen.
  • De 6 nieuwe culturen zijn de Sumeriërs, de Han-Chinezen, de Bulgaren, de Zwitsers, de Schotten en de Singaporezen.
  • 6 nieuwe wonderen, nieuwe verhalende evenementen, nieuwe muziek – Monument Valley, Pamukkale, Chocolate Hills, Eldgjá, ​​Paleis van Versailles en het hoofdkwartier van het Congress of Humankind.
    METTERNICH GRATIS UPDATE

Of je nu kiest voor de uitbreiding of niet, ze hopen dat je zult genieten van onze grote gratis update. De “Metternich” -update voegt nieuwe Stealth-mechanica toe, vernieuwt onafhankelijke volkeren, maakt gevechtsversterkingen van derden mogelijk en voegt nieuwe UI-opties en verbeteringen toe.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: