Home Gadgets Huawei wint wederom de EISA Award met de Huawei P9

Huawei wint wederom de EISA Award met de Huawei P9

by Mark van Truijen

Huawei heeft voor het vierde jaar op rij de EISA award gewonnen in de categorie “ European Consumer Smartphone 2016-2017”. In 2013 viel een toestel uit de P-serie van Huawei, de P6, voor het eerst in de prijzen. In 2014 was het de beurt aan de P7, in 2015 aan de P8 en dit jaar staat Huawei met de P9 op het hoogste podium.

Richard de Borst, directeur Consumer Business Group Nederland bij Huawei: “Vanzelfsprekend zijn we heel erg trots op deze toonaangevende award. Vier jaar op rij deze prijs winnen bevestigd dat we het als bedrijf ontzettend goed doen. Dat krijgen we als feedback van onze klanten en dat zien we aan ons stijgende marktaandeel. Een prijs als de EISA award is een bevestiging van onze innovatiekracht zoals de dual camera op de P9 in samenwerking met Leica”.

Aan het begin van dit jaar viel Huawei ook al in de prijzen. Toen won de Nexus 6P de TechAward van Nu.nl en Kieskeurig in de categorie ‘beste smartphone’.

Over de EISA Awards

EISA is een uniek gezelschap van bijna 50 bladen uit 22 verschillende landen. Al 33 jaar verkiest dit instituut in verschillende categorieen een winnaar op basis van feedback door vakbladen.

In de categorie “ Mobile Devices”, waar de Huawei P9 in uit kwam, stemmen er vakbladen mee uit 10 landen.

>>Meer informatie over de EISA Awards kun je vinden op eisa.eu

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x