Home GamingAndroid House Flipper – Farm DLC heeft een releasedatum gekregen samen met een nieuwe trailer

House Flipper – Farm DLC heeft een releasedatum gekregen samen met een nieuwe trailer

by Jos Vis

Sinds de aankondiging van House Flipper – Farm DLC, hebben de ontwikkelaars van Frozen District en Frozen Way het zo druk gehad als popcorn op de pan om gloednieuwe functies voor de aankomende DLC te ontwikkelen. Na een tijdje zijn de ontwikkelaars verheugd om aan te kondigen dat de spelers de unieke kans krijgen om de boerderij van hun leven te creëren, wanneer House Flipper – Farm DLC in maart 2023 wordt gelanceerd!

Het leven van een boer bestaat uit veel uitdagende taken, vooral als ze ook dingen op hun kop moeten krijgen. Maak je klaar voor een boerderij-make-over en zorg voor goede leefomstandigheden voor je dieren! Voed en geef ze water, en ze zullen geweldige metgezellen worden op je landbouwreis! Plant en oogst tientallen verschillende gewassen en fluit naar je ros om te genieten van het uitzicht op je pas gecreëerde boerderij. Last but not least, neem een ​​adempauze van je dagelijkse taken en rust uit dankzij een gloednieuwe slaapmonteur.

Frozen Way is van plan om House Flipper – Farm DLC in maart 2023 op pc uit te brengen, maar de precieze datum en prijs moeten nog worden bepaald.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: