Home Gaming House Flipper 2 krijgt gameplay-trailer

House Flipper 2 krijgt gameplay-trailer

by Jos Vis

Vandaag onthulde Frozen District de officiële gameplay-trailer voor House Flipper 2, het gerenoveerde vervolg op hun gezellige indie-ontwerpsimulator House Flipper. De trailer toont de kernmechanismen van sloop, reparaties en verbouwingen met bevredigende voor-en-na-opnamen in een heldere, nieuwe visuele stijl. De pas gepubliceerde Steam-pagina deelt concrete details over de upgrades en functies die fans kunnen verwachten in het vervolg, inclusief nieuwe verhaalelementen en een Sandbox-modus waarin spelers helemaal opnieuw huizen kunnen bouwen.

Lead Producer, Jakub Bujas zegt dat House Flipper 2 veel meer is dan een simulatiespel:

“Het is een inspirerende reis van transformatie die spreekt tot onze wortels en de plaatsen die ons hebben gemaakt tot wie we zijn. We hebben veel hart en verhaal in House Flipper 2 gestopt, onze vertrouwde tools opgepoetst, ons gericht op de creativiteit van spelers en mysteries toegevoegd om te ontdekken. We denken dat zowel terugkerende fans als gloednieuwe spelers zullen genieten van het ontspannen, creëren en verkennen van de gemeenschap van Pinnacove in House Flipper 2.”

House Flipper 2 gaat verder dan eenvoudige renovatietaken. Hoewel de kernreparatie- en renovatie-elementen van het originele spel behouden blijven, kunnen spelers er nu voor kiezen om huizen helemaal opnieuw te ontwerpen en gloednieuwe huizen te bouwen in de Sandbox-modus. Een nieuwe Verhaalmodus biedt spelers de kans om zich te verdiepen in boeiende renovatie-uitdagingen met verhalen die meer onthullen over Pinnacove en zijn bewoners.

Voor aspirant-flippers die graag hun mouwen willen opstropen en beginnen met renoveren, zal het Frozen District-team van donderdag 22 tot en met zondag 25 september een demo van House Flippers 2 presenteren op EGX in Londen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: