Home Gaming Horror gebaseerd op een waargebeurd verhaal: ‘Silence Channel 2’

Horror gebaseerd op een waargebeurd verhaal: ‘Silence Channel 2’

by Jos Vis

De bekroonde indiegame-ontwikkelaar en -uitgever Lexip Games kondigt 7 december aan als de officiële releasedatum van Silence Channel 2, een angstaanjagend first-person horror-avontuur dat de sage voortzet van memorabele psychologische thriller-games gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Elke game in de serie vertelt zijn eigen verhaal en heeft zijn eigen unieke personages die hun ergste nachtmerrie moeten overwinnen of moeten sterven terwijl ze proberen! In Silence Channel 2, dat via STEAM naar de pc komt, moet je puzzels oplossen, je verbergen voor de verschrikkingen die je tegenkomt, verborgen items ontdekken en vechten met vreemde entiteiten om het verhaal te ontrafelen en te ontsnappen uit de omgeving waarin je gevangen zit.

Silence Channel 2 toont een vrouwelijke hoofdrolspeler Susan die getuige is van vreemd en bovennatuurlijk gedrag en gebeurtenissen in haar huis en er alles aan doet om aan de verschrikkingen te ontsnappen. Beginnend met een hulpkreet aan de telefoon bij de plaatselijke wetshandhaving, wordt agent John Martin uitgezonden om de zaak te onderzoeken. Het avontuur bestaat uit vier seizoenen, en in elk seizoen wordt een deel van het antwoord op de puzzels van het verhaal aan de speler onthuld als je het zo lang overleeft! Uiteindelijk moet je de aanwijzingen die je ontdekt samenvoegen en meer verborgen aspecten van het verhaal ontdekken terwijl het zich ontvouwt. Welke vreselijke waarheden je ook onthult, het zal leiden tot het hoofdeinde of tot verschillende interpretaties van het onderliggende verhaal.

Silence Channel 2 daagt je uit om objecten te vinden en puzzels op te lossen: objecten zijn echter niet altijd even eenvoudig, en in bepaalde fasen liggen er vreemde, onbekende entiteiten op de loer in de omgeving die je proberen op te sporen! Deze functie wordt nog intrigerender als je een handcamera bij je draagt, waarmee je de bewegingscyclus van de wezens in het donker kunt bekijken. Er zijn speciale klokken verspreid in de omgeving die verborgen prestaties onthullen als ze worden verzameld. Hoe hoger de moeilijkheidsgraad die je speelt, hoe meer verborgen itemprestaties je kunt ontdekken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d