Home Gaming Horizon Forbidden West: Burning Shores kan alleen gespeeld worden na einde van het verhaal

Horizon Forbidden West: Burning Shores kan alleen gespeeld worden na einde van het verhaal

by Mark van Truijen

Voorafgaand aan de release van de Burning Shores DLC voor Horizon Forbidden West heeft ontwikkelaar Guerrilla een nieuwe trailer uitgebracht die spelers uitlegt hoe ze zich kunnen voorbereiden op de aankomende uitbreiding. Bekijk de trailer hieronder.

Na de gebeurtenissen van Horizon Forbidden West te hebben meegemaakt, plaatst Burning Shores spelers in de schoenen van Aloy terwijl ze een nieuw onontgonnen gebied verkent. De trailer moedigt spelers aan om zich op te warmen door wat reguliere gameplay te spelen voordat ze de uitbreiding ingaan.

Spelers kunnen toegang krijgen tot de Burning Shores DLC nadat ze alle verhaalmissies in het basisspel hebben voltooid. Hierdoor krijgen spelers een oproep van Sylens – gespeeld door Lance Reddick, die onlangs is overleden – die Aloy vervolgens naar het begin van de uitbreiding leidt.

Voorbestellingen voor Horizon Forbidden West: Burning Shores zijn onlangs gestart. De DLC bevat pre-order bonussen in de vorm van het Blacktide Dye Outfit en de Blaktide Sharpshot Bow.

Horizon Forbidden West: Burning Shores zal op 19 april uitkomen voor de PS5.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: