Home GadgetsDomotica Homey beschikbaar in Duitsland en Zwitserland

Homey beschikbaar in Duitsland en Zwitserland

by Jos Vis

Homey is aan het uitbreiden. Ze zijn nu namelijk ook beschikbaar in Duitsland en Zwitserland.

Duitse gebruikers van Homey kunnen Homey nu in hun moedertaal ervaren. Nu Homey versie 2.0.5 uit is, kunnen gebruikers voor de Duitse taal kiezen tijdens de installatie. Als Homey al geïnstalleerd is, kun je de taal wijzigen in de opties. Duits is de derde taal die toegevoegd is, naast Nederlands en Engels.

Vanaf 8 april is Homey verkrijgbaar bij Media Markt en Saturn in Duitsland, evenals bij Interdiscount in Zwitserland. Naast de online winkels van deze retailers zal Homey beschikbaar zijn in geselecteerde fysieke winkels in de twee landen, om het grootste deel van de Duitstalige wereld te omvatten.

Om onze Duitse vrienden op de best mogelijke manier tegemoet te komen, zijn er verschillende updates aan Homey doorgevoerd. Om te beginnen – Homey en de Homey-app zijn vertaald in het Duits. Bovendien zijn het gedeelte Aan de slag op onze ondersteuningspagina en ons communityforum nu ook beschikbaar in het Duits.

In de afgelopen maanden heeft Homey met hun community gewerkt om Brennenstuhl en Homematic op te nemen in de lijst met Homey-compatibele apparaten. Dit maakt Homey de meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke Smart Home-oplossing in Duitsland, vooral in combinatie met de 1000 andere internationale merken die door Homey worden ondersteund.

Homey wordt vaak geprezen als de beste ervaring voor een echt slim huis en we zijn zeer verheugd om dat naar de grootste markt van Europa te brengen. Homey is beschikbaar voor € 299/319 CHF op athom.com, mediamarkt.de, saturn.de, interdiscount.ch en in een aantal fysieke winkels. Om alle winkellocaties van Homey te bekijken, gaat u naar www.athom.com/where-to-buy.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: