Home Gaming Hitman 2 officiele gameplay launch trailer nu beschikbaar

Hitman 2 officiele gameplay launch trailer nu beschikbaar

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag de Official HITMAN 2 Gameplay Launch Trailer vrijgegeven, om de release van de ultieme stealth-actie game op 14 november te vieren. HITMAN™ 2 bevat een gloednieuwe speeltuin voor Agent 47, ‘s werelds dodelijkste huurmoordenaar, met 6 dynamische locaties om te ontdekken, gloednieuwe multiplayer-modi in Sniper Assassin en Ghost Mode en een groot aantal nieuwe verbeteringen en upgrades die de huurmoord-sandbox ervaring perfect maken.

Fans kregen onlangs de kans om te stemmen op een uniek object voor de eerste Elusive Target-missie in HITMAN™ 2. Er kon gekozen worden tussen een Flash Grenade Robot, Earphones Garotte en Explosive Pen, waarbij de Explosive Pen heeft gewonnen en beschikbaar zal zijn in Elusive Target No. 1 Starring Sean Bean. Spelers kunnen de uitdaging met de toepasselijke naam “Explosive Penmanship” voltooien en de Explosive Pen toevoegen aan hun inventaris wanneer de Elusive Target-missie live gaat op 20 november. Bezoek voor meer informatie: https://www.ioi.dk/hitman-2-undying-unlock-revealed/.

Elusive Target-missies zijn unieke, lucratieve contracten die gratis zijn voor alle spelers. Ze krijgen één kans om het doelwit uit te schakelen en als dat niet lukt, kan het contract niet opnieuw worden gespeeld. Zodra Elusive Target No. 1 beschikbaar is, moeten spelers Mark Faba (oftewel Sean Bean) tegen zien te houden voordat hij zijn expertise in surveillance, infiltratie en vernietiging kan gebruiken om een contractmoord te plegen tijdens het Global Innovation Racing-event in Miami. Als iemand Faba voorgoed kan stoppen, is het Agent 47 wel. Bezoek voor meer informatie: https://hitman.com/.

HITMAN™ 2 is de opvolger van de internationaal populaire videogame HITMAN™. Met gloednieuwe en hypergedetailleerde sandbox-locaties vol levendige omgevingen biedt HITMAN™ 2 spelers de vrijheid om de ultieme huurmoord te plegen. Ze hebben daarbij verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken tot hun beschikking om op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

HITMAN™ 2 introduceert nieuwe speltypen met de Sniper Assassin-modus, waarmee er voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman™-reeks is toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin is nu beschikbaar als vroegtijdige toegangsbonus voor diegenen die HITMAN™ 2 vooruitbestellen. Daarnaast kunnen spelers deelnemen aan de HITMAN™: Sniper Assassin-wedstrijd om hun schutterstalenten op de proef te stellen en kans te maken op de grote prijs: zijn/haar naam en beeltenis in de game in toekomstige content van HITMAN™ 2. Kijk voor meer informatie op https://hitman.com/competition.

HITMAN™ 2 bevat een unieke en gloednieuwe kijk op de online 1-versus-1 competitie met Ghost Mode. Spelers zullen hun vaardigheden als huurmoordenaar tot het uiterste testen wanneer ze het online tegen elkaar opnemen, beide als Agent 47, om te zien wie de meeste doelwitten weet uit te schakelen. Aan het begin van elke ronde starten de spelers zij aan zij. Ze hebben allebei dezelfde doelwitten, die ze sneller en efficiënter moeten zien uit te schakelen dan hun rivaal. Om hun missie te voltooien, kunnen ze onderweg wapens, voorwerpen, outfits en ICA-voorraden oppikken uit ghost crates.

HITMAN™ 2 is vanaf 14 november 2018 verkrijgbaar voor PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, de Xbox One-apparaten, inclusief de Xbox One X, en pc. Als pre-order bonus is de volledige game beschikbaar op 9 november, 4 dagen voor release, met de Gold Edition en Collector’s Edition.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: