Home Gaming Hitman 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar!

Hitman 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar!

by Sven

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive kondigen vandaag aan dat HITMAN™ 2, de opvolger van de bekroonde internationale videogameHITMAN™, nu verkrijgbaar is voor PlayStation®4 computer entertainment system, PlayStation®4 Pro computer entertainment system, de Xbox One-apparaten, inclusief de Xbox One X, en pc. Ontwikkeld door IO Interactive, perfectioneert HITMAN 2 de sluipmoordenaar-sandbox ervaring. Spelers krijgen ongeëvenaarde vrijheid om hun missies te plannen en te behalen door gebruik te maken van verschillende instrumenten, wapens, vermommingen en stealth-technieken, en op creatieve wijze voor hun eigen, unieke reeks gebeurtenissen te zorgen.

“We zijn blij samen te werken aan de lancering van HITMAN 2 vandaag met het talentvolle team van IO Interactive,” aldus David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “HITMAN 2 heeft meeslepende gameplay, nieuwe gamemodi die voor het eerst in de franchise zitten en een constante stroom van gratis live content die de gepassioneerde fanbase en nieuwe spelers zeker zullen bekoren.”

“Het is een zeer spannende tijd voor IO Interactive en Hitman spelers over de hele wereld,” aldus Hakan Abrak, CEO, IO Interactive. “HITMAN 2 markeert voor ons niet alleen een nieuw hoofdstuk als onafhankelijke studio, maar dient ook als benchmark van onze toewijding om een unieke AAA-ervaring te leveren. The World of Assasination zal je voortdurend blijven uitdagen, omdat wij het blijven uitbreiden en de grenzen verleggen in nieuwe, ambitieuze richtingen.”

HITMAN 2
 neemt spelers mee op een internationaal avontuur verspreid over zes verschillende complexe locaties, waaronder Hawke’s Bay (Nieuw Zeeland), Miami (Florida/V.S.), Santa Fortuna (Colombia), Mumbai (India), Whittleton Creek (Vermont/V.S.) en het mysterieuze eiland van Isle of Sgàil (Noord Zee). Het zijn allemaal levendige omgevingen met verschillende paden om te ontdekken, ongeëvenaarde diepte en talrijke interactieve mogelijkheden.

In HITMAN 2 is een verscheidenheid aan nieuwe features, upgrades en items aanwezig, waaronder de 1-versus-1 competitieve multiplayer Ghost Mode, online co-op modus Sniper Assassin, de terugkeer van het fan favoriete koffertje, een gloednieuw progressiesysteem, de vaardigheid om je in omgevingen met beperkt zicht te verstoppen, menigten die nog realistischer zijn weergegeven, beeld-in-beeldmodus, dialogen met accenten, strategisch gebruik van spiegels, verbeterde gevechts-AI, nieuwe moeilijkheidsniveaus en nog veel meer. Doordat de volledige game beschikbaar is vanaf launch kan er direct genoten worden van alle omgevingen en kan er gebruik gemaakt worden van nieuwe, gratis post-launch live content, waaronder de Elusive Targets, Escalations, Challenge Packs en Contracts Mode.

De eerste van vele post-launch live content updates bevat de aankomende Elusive Target missie met acteur Sean Bean in de hoofdrol, waarin hij de rol aanneemt van Mark Faba, een voormalig MI5 agent die veranderd is in een freelance huurmoordenaar. Elusive Target No. 1 met Sean Bean, genaamd The Undying, verschijnt op 20 november en duurt 14 dagen lang. Elusive Target-missies zijn unieke, lucratieve contracten die slechts een beperkte tijd duren. Deze missies zijn gratis voor alle spelers, waarin zij één kans krijgen om het doelwit uit te schakelen en als dat niet lukt, kan het contract niet opnieuw worden gespeeld. Zodra Elusive Target No. 1 beschikbaar is, moeten spelers Mark Faba (oftewel Sean Bean) tegen zien te houden voordat hij zijn contractmoord tijdens het Global Innovation Racing-event in Miami kan uitvoeren.

HITMAN™ 2 bevat IO Interactive’s unieke en gloednieuwe kijk op de online 1-versus-1 competitie met Ghost Mode. Spelers zullen hun vaardigheden als huurmoordenaar tot het uiterste testen wanneer ze het online tegen elkaar opnemen, beide als Agent 47, om te zien wie de meeste doelwitten weet uit te schakelen. Aan het begin van elke ronde starten de spelers zij aan zij. Ze hebben allebei dezelfde doelwitten, die ze sneller en efficiënter moeten zien uit te schakelen dan hun rivaal. Om hun missie te voltooien, kunnen ze onderweg wapens, voorwerpen, outfits en ghost crate supply drops gebruiken. Ghost Mode is beschikbaar voor de Miami locatie wanneerHITMAN 2 lanceert en wordt naderhand beschikbaar voor de andere locaties.

Met Sniper Assassin wordt voor het eerst een co-opervaring aan de Hitman-reeks toegevoegd. Twee spelers kunnen zo online samenwerken om hun doelwitten uit te schakelen. Sniper Assassin kan solo als Agent 47 gespeeld worden of coöperatief als een van de twee nieuwe agenten, Stone en Knight. De eerste map, die zich afspeelt rondom een luxe chateau in Himmelstein, Oostenrijk, is beschikbaar voor alle spelers. Meer maps worden beschikbaar op een later moment.

Voortbouwend op de gevestigde, zich steeds verder uitbreidende World Of Assassination, gaatHITMAN 2 verder met het verhaal van de ultieme agent thriller, wanneer gamers de rol aannemen van de meesterlijke Agent 47, die op missie gaat om op de ongrijpbare Shadow Client te jagen en zijn militie voor eens en altijd uit te schakelen. Wanneer 47 echter de verborgen waarheid over zijn verleden leert, zal niets meer hetzelfde zijn.

Terugkijkend naar het verleden en vooruitblikkend op de toekomst, brengt het HITMAN Legacy Pack geremasterde en opgefriste locaties uit de vorige game naar HITMAN 2, die allemaal onder een steeds groter wordend dak leven en samen aan één World of Assassination bouwen. De zes locaties – Parijs, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado en Hokkaido – zijn nu verkrijgbaar als DLC en integreren verschillende nieuwe functies van HITMAN 2. Bezitters van het de vorige game hebben zonder extra kosten toegang tot de HITMAN Legacy Pack.

De HITMAN 2 Standard Edition bevat het basisspel en is beschikbaar voor €69.99. De HITMAN 2 Gold Edition bevat het basisspel, plus de Expansion Pass die twee aankomende uitbreidingspakketten bevat met nieuwe locaties, nieuwe Sniper Assassin maps, nieuwe uitdagingen, verschillende missies, outfits en wapens, en de Executive Pack, alles samen voor €99,99. Tenslotte is er nog de HITMAN 2 Collector’s Edition die de basisgame, de Expansion Pass, de Executive Pack, en de Collector’s Pack bevat met daarin de hersenschudding-gevende rubberen eend en het nachtzwarte pak als in-game items, een exclusieve Steelcase, een Agent 47 kogel-sleutelhanger, Agent 47 rubberen eendje en Agent 47 kenmerkende munt, en dat alles samen in een exclusieve replica Agent 47 Gun Case voor €149,99. Let op dat de Collector’s Edition niet beschikbaar is voor PC en wereldwijd extreem beperkt is qua oplage. Geïnteresseerde partijen moeten met hun lokale retailers checken naar de beschikbaarheid.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: