Home Gaming HITMAN 2 Elusive Target 3 “The Appraiser” nu beschikbaar

HITMAN 2 Elusive Target 3 “The Appraiser” nu beschikbaar

by Sven

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag de derde Elusive Target-missie uitgebracht in HITMAN 2. De missie is genaamd The Appraiser en draait omMiranda Jamison, een beroemde kunstexpert en sleutelspeler in grootschalige prijsfraude in de kunstwereld. Door de ongevoelige aanpak van Mrs. Jamison in de kunstsector zijn vele galerijen failliet gegaan en zijn zelfs meerdere kunstenaars aan hun eind gekomen. In haar meest recente kwade daad heeft Jamison een bende dieven ingehuurd om een duur schilderij van een voormalige klant te stelen. Toen de eigenaar echter hoorde dat zij bij de deal betrokken was, nam hij de ICA in de arm om de situatie af te handelen. Het is nu aan Agent 47 om ‘The Appraiser’ voorgoed met pensioen te sturen voordat het kunstwerk wordt onthuld. 

Elusive Target 3, The Appraiser, is vanaf vandaag (25 januari) tot 3 februari beschikbaar binnen het eiland Sgàil (in de Noord-Atlantische Oceaan). Spelers hebben gedurende deze 10 dagen dus slechts één kans om Miranda Jamison (oftewel ‘The Appraiser’) uit te schakelen. Spelers die de missie voltooien, ontgrendelen het kostuum en masker met handschoenen. Lees het blogbericht over de Elusive Target-beloningen voor een volledig overzicht. 

In HITMAN™ 2 zijn Elusive Targets unieke, zeer belangrijke contracten die slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Deze missies zijn GRATIS voor iedereen die HITMAN 2 heeft. Ze krijgen één kans om het doelwit uit te schakelen en als dat niet lukt, kan het contract niet opnieuw worden gespeeld. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: